Z pláže si zpěvačka odskočila do nemocnice, kde si u italských lékařů nechala udělat řadu vyšetření. „Akorát držím v ruce výsledky testů. Navštívila jsem odborníka a ten mi řekl, že mám játra jako miminko,“ prozradila Blesku Iveta z Itálie. Chtěla tím zřejmě vyvrátit tvrzení svého exmanažera Richarda Dušáka. Ten se totiž před časem obával, že Iveta umře, a těžce nesl její útěk z blázince.

„Když jsem ji viděl, byla v katastrofálním stavu. Lékaři řekli, že jsme ji přivezli na poslední chvíli. Už jí selhávaly životně důležité orgány, především ledviny a játra,“ řekl před časem Dušák. Teď se ale Bartošová dušuje, že je zdravá jako rybička.

„Jsem v pořádku a těším se ze života. Cestujeme i s otcem Domenica, kterému Artur říká dědo a vybíráme nový byt,“ řekla Blesku Iveta. Vrásky jí na čele dělá jen odjezd malého Štaidla na tábor. „Artur nechce říct tatínkovi ne, ale do Špindlerova Mlýna by raději nejel. Domlouváme se teď s panem Štaidlem, jak to vyřešíme. Pobyt by byl pro Artura psychicky náročný. Děti by se ho vyptávaly na soukromí. Je tedy dost možné, že na tábor vůbec nepojede,“ uvedla zpěvačka.

Fotogalerie
9 fotografií