Bylo krátce po desáté hodině večer, když Iveta Bartošová dokončila všechny rozhovory pro reportéry před domem v Uhříněvsi. Maskovaná velkým slaměným kloboukem nasedla do černé Alfy Romeo s italskou espézetkou. Za volantem seděl její milenec, italský hrabě z Gargana Domenico Martucci della Torre. Ještě před tím naložili do auta několik napěchovaných kufrů. Podle našich informací měli původně namířeno do Verony, ale nakonec se rozhodli pro Benátky.

Nejdříve se z Uhříněvsi rozjeli směrem na Plzeň. Když si všimli, že je sledují reportéři Blesk.cz, začali hru na honěnou. Na Barrandově to otočili a po Pražském okruhu zamířili na dálnici D1 směr Brno. V průběhu cesty se snažili naše reportéry setřást. Jeden z kruhových objezdů na cestě dokonce čtyřikrát obkroužili, než pokračovali dále ve svém útěku.

Další úhybný manévr proběhl, když se snažili zmást pronásledující auta sjezdem na exitu na Vlašim. Nesjeli však na státní komunikaci, ale okamžitě se dalším výjezdem vrátili zpět na dálnici směr Brno. Kolem 1.15 hod. jejich vozidlo překročilo hranice ČR v Mikulově. Ve 2:00 minuli Vídeň. Podle všeho míří do Itálie, kde má Ivetin milenec své hrady a zámky, které nedávno reportérům Blesk.cz sám ukázal.

Domenico se nechal slyšet, že se o Ivetu postará a že chce, aby se léčila ze svých závislostí na lécích a alkoholu v Itálii. Iveta v něm vidí svou záchranu. Zdá se, že je na hraběte fixovaná. Když on zůstal v Itálii, nemohla bez něj být a minulý čtvrtek se zhroutila. V pondělí pak byla hospitalizována na psychiatrickém oddělení nemocnice na Karlově náměstí v Praze. I přestože měla být v léčebně dlouhodobě, ve středu podepsala revers a odjela domů.

Kde je nyní její syn Artur? Podle reportérů Blesk.cz do auta v Uhříněvsi nenastoupil. O vývoji situace vás budeme informovat. Sledujte Blesk.cz.

Fotogalerie
6 fotografií