Cenu pro Ivetu Bartošovou by měla doprovázet životní renta. Už proto, že si v manželství s Jiřím Pomeje na dotace od štědrého mecenáše Pavla Páska zvykla. Pravidelný, hlavně doživotní příjem, by ji uklidnil. Zředil stres ze zodpovědnosti dostát pověsti hvězdy. Uměleckému kreditu. Posluchače nezklamat…

Nutno říci, že Iveta se snaží - i bez honorovaného řádu, který si absolutně zaslouží. Etudy, jimiž nás v posledních dvou, třech letech omamuje, by si totiž nevymyslel ani hvězdný, Hollywoodem hýčkaný autor tragikomedií s nominací na Oscara. A také nutno dodat, že jen málokterý člověk by životní jízdu Bartošové vydržel. Každému by došly síly a hlavně fantazie, jež dělá z reality halucinaci.

Iveta je však hvězda, která se hned tak nevzdává. Jako nikdo jiný nás baví historkami, prohlášeními, citovými výlevy. Zmíněnými tragikomickými výstupy. Nezlobme se tedy na ni, když od času zmizí. Dá si pauzu, nabere síly na další kolečko. Tím posledním je její láska k italskému hraběti jménem Domenico Martucci a ani v tomto případě Bartošová nezůstává nic dlužná pověsti šílené.

Fotogalerie
15 fotografií

I když ponecháme stranou neprofesionální výkon, který Iveta s Domenicem v duetu předvedli, zapomeneme na dojemné divadlo a Bartošové (řekněme) roztržitost, je tu stále její outfit. Styling, jenž předvedla. Jen ten sám o sobě uvádí do stavu vytržení. Mini hábit na variaci netopýra ozdobený lacinými plíšky. Modřinami ocejchované nohy a občas za odměnu i pohled na rozkrok… Také sandálky na platformě, jejichž pseudo křišťály soutěží v pouťovém úderu s oněmi (z největší pravděpodobností plastovými) rádoby kovovými, zbrojnoše evokujícími detaily. Na nohou punčocháče s tvrdým švem ve špici, jež podlitiny nezakamuflují. Leukoplastí oštřené paty a nad nimi prosvítající šmouhy od krve…

Podívejte se na videa s šíleným vystoupením Bartošové na Staromáku a následným opravdu podivným rozhovorem

P.S. Dejte, prosím, milý pane prezidente, Ivetě medaili spolu s penzí. Stejně jako se v první republice udělovaly chrabrým vojákům za hrdinství v boji. Dejte, prosím, pane prezidente Ivetě v Uhřiněvsi trafiku. Uznejte, že odvaha, s níž Bartošová na bitevním poli showbyznysu válčí, takovou poctu vysloužilci zaslouží.