Čtvrteční premiéra duetu Ivety s italským milencem Domenicem na Staroměstském náměstí v rámci česko - italského festivalu se zřejmě zapíše do dějin. Bohužel ne jejich strhujícím výkonem, ale šokujícím projevem Ivety Bartošové.

Blesk.cz využil Ivetiny nepřítomnosti, trávila čas na toaletě, a vyzpovídal italského šlechtice, který se zpěvačkou přes dva měsíce randí.I když spolu nejsou tak dlouho, Domenico neváhala a svou krásku představil otci, který byl nedávno na návštěvě v Praze.

"Můj táta je velmi chladný a tvrdý byznysmen, kterého nic nerozhodí. Ale setkání s Ivetou ho tak dostalo, že se poprvé rozplakal. Bylo to dojemné," řekl Blesk.cz Martucci, který s Ivetou míří do rodinného sídla v italském Garganu, kde dojde k seznámení s maminkou. "Věřím, že bude stejně jako táta nadšená. Iveta je velmi milá a sympatická, získá si každého," dodává.

Domenico Blesk.cz navíc prozradil svůj původ, jaký má majetek a hlavně nás pozval na svůj zámek. "Tam uvidíte, kdo opravdu jsem," chvástal se šlechtic.

Fotogalerie
13 fotografií

Podívejte se na videa s vystoupením a následným podivným rozhovorem Ivety Bartošové na Staromáku.