Za okénkem vozu, kterým ve středu odcestovala na natáčení do Bratislavy, bylo jasně vidět, že Iveta není v pořádku. Podepsalo se na ní zranění, možná i alkohol. A určitě rozchod s manželem Jiřím Pomeje. „V Bratislavě zazpívám. Nebudu ale spát se svým manželem na pokoji a ani ve stejném hotelu!“ řekla ve středu Bartošová.

Fotogalerie
2 fotografie


Těsně před cestou, kterou už Bartošová neabsolvovala pod dekou, jako v pondělí, ale zašla ještě dál. „Nechci, aby byl Jirka v Bratislavě, když tam jsem já,“ rozhodla se. Zpěvaččin požadavek Blesku potvrdil i Ivetin současný řidič a pomocník Martin. „Iveta mě prosila, ať udělám všechno pro to, aby Jirku ještě nějaký čas neviděla a neslyšela,“ svěřil se Blesku Ivetin řidič. Ten je momentálně jediný, koho teď Iveta snese ve své blízkosti.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Tvář, kterou si Iveta údajně poranila pádem na sklenici, je podle Martina už lepší a v maskérně by měla jít s největší pravděpodobností zalíčit. Iveta dokonce zavrhla původní nápad, že se před kamerou objeví se slunečními brýlemi. „Je odhodlána splnit všechny své závazky,“ dodal Martin s tím, že ohrozit všechno může jen přítomnost Pomejeho.

Přestože ale Iveta přes Martina svého manžela prosila, ať do Bratislavy nejezdí, Pomeje její přání nevyslyšel. „To nemohu. Mám tam důležité schůzky. Večer mě čeká setkání s vedením Markízy a potom se sponzory Ivetina bratislavského vánočního koncertu. Holt budu chodit kanálem, aby mě subreta nezahlédla,“ prohlásil Pomeje. Jak dodal, vyhodit se z domu jako manžel nechal, do své práce manažera si zasahovat od manželky už ale skutečně nenechá.