Bývala krásnou zpěvačkou, jenže problémy ji zničily. Psychiku i postavu. Ještě nedávno přitom Iveta Bartošová vypadala, že na sobě opět zapracovala. Při vysílání pro TV Pětka vypadala velmi dobře, zhubla, jenže pak v přímém přenosu nesouvisle drmolila a rázem se opět ukázalo v plné kráse, na jak tenkém ledě Iveta balancuje.

Šokující video: Z Ivety je troska

Její milenec Josef Rychtář tvrdí, že Ivetu často načapal s flaškou, jak se zpíjí do němoty. Bartošové ochránce a věčný ctitel Zdeněk Macura zase dává vinu za Ivetin stav domácím násilnostem Rychtáře, psychickému tlaku a také třeba tomu, že jí Rychtář "namíchal" zkázonosný koktejl prášků a alkoholu sám, protože jí nutil různé prášky.

Problematické partnerské soužití každopádně Ivetě jistě na pohodě nedodalo. Vše vyvrcholilo Ivetiným útěkem z domu v Uhříněvsi, kde s Rychtářem žila.

Při pohledu na video se zničenou Ivetou však přichází šok. Tohle že je ta někdejší kráska, která z pódií a televizí učarovala nejen Macurovi? Vytahané a špinavé triko, povislá prsa, zmatený pohled... Svůdná Iveta je pryč a není jisté, zda se ještě někdy vrátí.

Video
Video se připravuje ...

Šokující video: Útěk Ivety Bartošové zachytila kamera FTV Prima FTV Prima

Je opravdu v Rakousku?

Po Ivetině odjezdu s Macurou přitom proběhly médii spekulace, že zmizela do zahraničí. Potvrdil je sám Zdeněk Macura, který prý zraněnou a zlomenou Ivetu vzal do Rakouska kvůli tomu, že zpěvačka nevěří českým doktorům.

Jenže server extra.cz tvrdí, že Iveta nikam neodcestovala. A Macura si jen hraje svou malou mediální hru. O tom, že se Iveta v Uhříněvsi nestačila ani sbalit a odešla tak, jak se patrně zpila, se ví. Nevzala si ani občanku. Jenže nemá s sebou údajně ani pas, a tak je její vycestování do Rakouska méně pravděpodobné. Jenže vyvstává otázka - kde se pak Bartošová s Macurou skrývají?

Fotogalerie
13 fotografií