Zuzana (29): Marketingová manažerka z Prahy

Sympatická Zuzana prý outfit dlouho zvažovala s vědomím, že na akci budou osobnosti, jež světem módy hýbají. Chtěla dodržet předepsaný tres chic a řídila se tím, co módní blogerky považují za podstatné. Já sice nevím, co to je, ale tylová, svět baletek připomínající krinolína, která se před časem zabydlela v šatníku každé holčičky, by to být neměla. Subtilní lodičky jsou krásné, se sukní ladí, ale k bokům sahající top ne! Když už, tak krátkou saténovou jupku, kontroverzní rolák, či koženou bundičku do pasu, i když ani tady si nejsem jistá výsledkem.

P.S. Krinolínová sukně z navrstveného tylu má po sezóně a je příkladem efektního, leckdy lacině působícího svršku, jenž se těžko kombinuje a místo esa se stává kartou, která poker s módou ve výsledku prohrává.

Zuzana (29): Marketingová manažerka z Prahy
Autor: Foto Blesk

Jana Florentýna Zatloukalová (39): Autorka kuchařek

Paní Jana Florentýna chtěla společenské, hrubě entlovanými volány zdobené šaty kreativně odlehčit. Proto na tělové punčocháče navrstvila další s černým ornamentem a obula zcela nemožné boty v přesvědčení, že napětí stylových kontrastů je žádoucí. Což je pravda, ale ne v tomto podání. S šaty neladí ani rádoby společenský, flitry zdobený svetřík a bíle štepovaná kabelka. Je mi líto, ale tohle dobré není a jen doufám, že recepty v kuchařkách paní Jany Florentýny jsou méně divoké. Půjdu si nějakou koupit, abych věděla.

P.S. Tendence sloučit neslučitelné na scéně přetrvává. Vyzývá ke kreativitě. Ale také je minovým polem, a pokud si dámy nejste jisté, raději setrvejte v bezpečném zázemí.

 

Jana Florentýna Zatloukalová (39): Autorka kuchařek
Autor: Foto Blesk

Veronika Kokešová (29): Moderátorka rádia Express

Autorka populárního blogu Menu domů, která v kategorii Food zvítězila, neváhá za večeři v restaurantu utratit pět tisíc, ale za parádu nikoli. Blyštivý top a dlouhá transparentní sukně s krátkou podšívkou, jež za osmnáct set Veronika na gala večer pořídila, svědčí o tom, že se její vytříbenost zasekla u plotny. Totéž platí o bundě, zlatých balerínách a velké kabele, kde má prý náhradní tenisky, kdyby ji v pohodlných střevících bez podpatku rozbolely nohy. Nohy, které si, jak sdělila Blesku, výjimečně na slávu oholila. A já se ptám, proč tahle křeč, co tím sympatická dáma sleduje?

P.S. Exoti, kteří se vyhraňují proti konzumu módy, jenž ostatně platí i pro kategorii food, mě baví. Jsou třešničkou na dortu, ale jejich vzpoura musí mít koncept, kreativitu, což u této dámy postrádám.

 

Veronika Kokešová (29): Moderátorka rádia Express
Autor: Foto Blesk

Nikola (24): PR manažerka z Prahy

Půvabná Nikola údajně do módy investuje přes pět tisíc měsíčně. Vzhledem k tomu, že tento outfit vyšel na dvě tisícovky korun, těžko si představit, kde všude parádu skladuje. Každopádně kombinace jednoduchých transparentních šatů s výrazným psaníčkem, které je v dráždivém kontrastu s věnečkem papírových květů ve vlasech, představuje osobitě hravou kreaci, jež laťky tres chic dosahuje. A je zcela jedno, že růžičky mají svůj londýnský boom od minulého léta za sebou. Podstatné je, že Nikola umí svůj typ podtrhnout, stylingem zaujmout.

P.S. Oceňuji make-up, barevný akcent růžiček, ale zlatý řetěz lodiček vyznívá lacině. K diskuzi je i krátká podšívka šatů, podložení celé sukně by vypadalo elegantněji. Troufám si tvrdit, že Nikola, která za módu měsíčně utrácí nemalé peníze, by měla dát kvalitě přednost před kvantitou.

Nikola (24): PR manažerka z Prahy
Autor: Foto Blesk

P.S. Tématem dnešní policie ulice byla kreativita, jedinečnost, chic styling, k němuž dress code vyzýval. Dosáhnout této mety není jednoduché, ale i za cenu pochybení bychom se jí neměli vzdát. Nudné uniformity je u nás víc než dost.

 

Video
Video se připravuje ...

Františka hodnotí blogerky: Komu ani oholené nohy nepomohly? Blesk TV