Sice k obědu spořádají asi tak dvě kuličky hroznového vína, ale ve vteřině složí mužského protivníka, který váží dvakrát víc.

Posedlá sexem - Kristanna Loken
Kristanna Loken (28) pořádně zatopila Arnoldu Schwarzeneggerovi v Terminátorovi 3: Vzpouře strojů, kde si zahrála nekompromisní a chladnou kovovou vražedkyni T-X. Poté si ji (k její smůle) všimnul ten, kterého mnozí nazývají nejhorším režisérem všech dob. Uwe Boll ji obsadil do svých dvou fantasy projektů. V Bloodrayne (2006) zaujala především odhaleným hrudníkem.

Kristanna netají svou bisexuální orientaci a klidně se na veřejnosti políbí s divokou zpěvačkou Pink a potutelně se usmívá nad spekulacemi, že si užívala sexu s herečkou Michelle Rodriguez.

Posedlá sexem - Kristianna Loken
Autor: Profimedia.cz


Smyslná Xena - Lucy Lawless

Pokud někdo vysloveně vzrušuje lesbickou (a mužskou heterosexuální) populaci, pak je to dvojice hereček z legendárního akčního fantasy seriálu Xena. Jistě, že je řeč o Lucy Lawless (40) a Renée O´Connor (37). Divoká tmavovláska s plnými ženskými tvary a atletická blondýnka s nevinným výrazem, to je ideální dvojice.
Plno diváků nejdříve spekulovalo a poté i doufalo v to, že se mezi nimi vyvine více než přátelství. Tvůrci seriálu se proto nakonec rozhodli, že mezi nimi účelně vytvoří pořádné erotické napětí.

V reálném životě jsou sice obě ženy striktně heterosexuální orientace, ale intenzivně podporují gay komunitu. Nejen d

íky tomu byla například Renée O´Connor dlouhodobě na vrcholu žebříčku sestaveného na základě hlasů lesbické populace nazvaném Women We Love (ženy, které milujeme).

 

Smyslná Xena - Lucy Lawless
Autor: Profimedia.cz


Sexy hráčka - Kelly Hu
Bojovná kráska Kelly Hu (40) si klestila cestu ke slávě skrze modeling. Mimo jiné je držitelkou několika titulů Miss. Poté zazářila v televizních seriálech a uspěla i u filmu, nap

říklad se předvedla ve zlatých bikinách v Králi Škorpionovi (2002) nebo ukázala pěkně ostrou manikúru v X2 (2003).

Kelly kromě mlácení lidí zvládá i politiku, podporuje při prezidentské volbě Baracka Obamu a je vášnivou hráčkou (naneštěstí ne svlékacího) pokeru na profesionální úrovni.

Sexy hráčka - Kelly Hu
Autor: Profimedia.cz

 

Maggie Q - Mlátila Bruce Willise

Líhní novodobých amazonek se stala i exotická Havaj. Právě tam se narodila Maggie Q (29), která odstartovala svou kariéru jako modelka, poté se vrhla do Hong Kongu, aby tu natočila pár akčních projektů a nakonec se uchytila i Hollywoodu.
Ztvárnila například tajnou agentu v Mission Impossible III (2006) nebo seřezala Bruce Willise jako žito v úspěšné Smrtonosné pasti 4.0 (2007). Radost z profesionálních úspěchů jí ale trošku zkazilo to, že její dobrý kamarád herec Edison Chen čelil obrovskému skandálu, když se na internetu objevila spousta jeho fotografií společně s mnoha asijskými ženskými celebritami ve velmi (věřte že opravdu VELMI) intimních situacích.

Mlátila Bruce Willise - Maggie Q
Autor: Profimedia.cz

Dračice z Tygra - Ziyi Zhang

Velké zkušenosti s nakopáváním zadních částí těla mají hned tři herečky, které se objevily v akčním spektáklu Tygr a Drak (2000). Nejstarší z nich je Pei-pei Cheng (62). Ta se začala v akčních filmech objevovat už od roku 1964 a ještě teď v docela pokročilém věku se umí pěkně rychle ohánět.

Střední generaci zastupuje Michelle Yeoh (46), i ta má statut akční ikony a mimo jiné ztvárnila jednu z nejdivočejších "Bondgirl" vůbec a to ve filmu Zítřek nikdy neumírá (1997). Ale nechybělo málo a místo svižných kopů strávila život na vozíčku. Během natáčení jednoho ze svých filmů se zranila tak, že hrozilo, že se už nikdy nepostaví. Nejmladší válečnicí, která se účastnila natáčení Tygra a draka je éterická kráska Ziyi Zhang (29). Kromě toho, že je zběhlá v mnoha bojových sportech (přestože začínala jako tanečnice), má také slabost pro starší muže. Nějaký čas strávila v náruči režiséra Yimou Zhanga (1951). Asi se řídí pořekadlem: "Na starém kozlovi se naučíš nejlépe skákat".

Dračice z Tygra - Ziyi Zhang
Autor: Profimedia.cz