Megan totiž v minulosti randila s krásnou mladičkou striptérkou. Sexy modelka se zakoukala kdysi do Rusky Nikity a rozhodla se přesvědčit ji, aby Megan Fox milovala.



"Když mi bylo osmnáct, rozešel se se mnou můj přítel a já se rozhodla - (mami, promiň) – pro milostnou aférku s dívkou, která pracovala v Body Shopu. Pochopila jsem, že když ji budu milovat, tak že ona mi láska oplatí. Líbilo se mi na ní, že uměla nádherně pomalu tančit na balady od Aerosmith. Dávala jsem jí dárky a snažila se přesvědčit ji, aby se striptýzem skončila," odhalila Megan svou lesbickou minulost.

Přestože žila s dívkou a sex s ní se jí líbil, nepovažuje se modelka za lesbičku a nemá pocit, že by měla s vlastní sexualitou problém. Naopak. Je přesvědčená, že každý člověk může žít i s osobou stejného pohlaví.

"Podívejte, nejsem lesbička. Jen si myslím, že všichni lidé se narodí se schopností, která umožňuje přitažlivost k oběma pohlavím. Tím chci říct, že si dokážu sama sebe představit ve vztahu s dívkou. Olivia Wilde je tak sexy, že mě dohání k šílenství. Je tak fascinující. A nedávno jsem byla zase posedlá Jennou Jameson, ale… kluci také nejsou špatní," uvedla Fox v rozhovoru pro americký magazín GQ.