Tohle pročišťování podstupuje dobrovolně a pravidelně. Dvaadvacetiletá herečka se dušuje, že jedině díky této metodě si udržuje svou postavičku v těch nejlepších proporcích.

Jak to všechno vlastně funguje? "Je to jednoduché, prostě jenom voda s jablečným octem. Výtečně to pročistí váš organismus. Nachytá to na sebe všechno, čím jste tělo stihli zanést," ochotně vysvětluje herečka.

"Je to výborná metoda pro ty, jejichž tělo má tendenci zadržovat v sobě vodu. Octová kúra vás toho zbaví dokonale," dodává Megan.

"Nejsem typ na diety a nějaké šílené cvičení, protože jsem líná a mám mlsný jazyk. Takže tohle čistění musím provádět každou chvíli kvůli množství cukru, co jsem do sebe dostala," přiznala se herečka.

Jak se ukázalo, herečka Megan Fox téměř chodící apatyka. Na co nezná 'babskou radu', tam pomůže trocha chemie. Proto nikoho nepřekvapí, že má i svou metodu na to, jak se uvolnit po opravdu stresujícím dni.

"Na spaní beru melatonin. Ale kromě toho mám taky po celém domě levandulový olej. Pokud si k němu přivoníte, je to nejlepší způsob relaxace," říká Megan.