Řeč je o Cathterine Zeta-Jonesové, která se teď kvůli své obří sbírce bot začala hádat s manželem Michaelem Douglasem. Tisíce párů bot totiž začínají vytlačovat všechny ostatní členy rodiny z domu.

"Mám neskutečný počet bot, je to trapné. Michael mě často bere do mé šatny a říká mi: ´Mohla bys mi vysvětlit, k čemu máš všechny ty boty?´ Je to kvůli tomu, že tak cestuji. A mám určité šaty, které prostě padnou jen k určitým botám. To je vždy má omluva! Miluju boty Christiana Louboutina," uvedla osmatřicetiletá hvězda muzikálu Chicago.

Bez svého muže Michaela by si však život představit nedovedla. A o pětadvacet let staršího chotě by nevyměnila nakonec ani za ty boty.

"Jsem s Michaelem vdaná už osm let. A protože je starší než já, prošel si tím šílenstvím a může mi pomoct. Naše kariéry jsou stejně důležité, a protože je sám tak úspěšný, občas si moc rád odpočine. Jsme sebou oba posedlí. Nedokážu si představit, že bych se probudila bez něj vedle sebe," uvedla Catherine v rozhovoru pro britský Cosmopolitan.