Fanoušci si jej tam budou moci pustit již od středy, tedy dva dny předtím, než album dorazí do obchodů. K poslechu bude na internetu do 21. července, napsala agentura AFP na základě oznámení vydavatelství Naive.
Každý návštěvník stránky bude mít na poslech alba dvě hodiny. Na stránce manželky francouzského prezidenta se objeví ve středu od 9:30 SELČ a bude k dispozici do 21. července včetně. Stránky Bruni-Sarkozy naleznete zde.

V pořadí třetí album bývalé topmodelky Bruni-Sarkozy, které je údajně velmi zdařilé, vychází 11. července ve Francii a v dalších evropských zemích. V srpnu vyjde i ve Spojených státech.

Nová Sarkozyho manželka písně nahrála ve studiu se svými muzikanty. K většině z nich napsala sama text i hudbu, prý už před delší dobou. Kritiky jsou zatím příznivé, podle listu Le Figaro Bruni-Sarkozy opustila čistý folk a přiblížila se francouzskému šansonu i rozevlátosti 60. let.

Bývalá modelka italského původu si zatím v roli první dámy vede dobře. Okouzlila britskou královnu, uchvátila Izrael, udělala dojem na amerického prezidenta George Bushe a získala si i to nejtěžší - srdce Francouzů.

Sarkozyho hektickému stylu dodala podle agentury AP určité zklidnění a prezidentskému úřadu noblesu. A nyní netradiční první dáma pokouší štěstí na poli hudebním. Případný úspěch či odmítnutí jejího alba by se mohl stát také státní záležitostí, domnívá se AP.

První album Bruni-Sarkozy s názvem Quelqu'un m'a dit zaznamenalo velký úspěch, dvojka No promises už nikoliv. Prvního alba se prodaly dva miliony, druhého 400.000 kusů.

Slova některých písní nového CD nepochybně vyvolají komentáře. Například text písně "Jsi moje droga/ smrtelnější než afghánský heroin/ nebezpečnější než kolumbijský koks," už rozhořčil kolumbijského ministra zahraničí Fernanda Arauja.