"Jamie a Kate měli v neděli ráno mezi sebou zuřivou hádku. Kate měla poznámky k dívce, která se nápadně často objevovala poblíž Jamieho, což jenom přililo oleje do ohně," řekl člověk blízký slavnému páru.

"O několik hodin později si Jamie balil své věci a všechno vystěhoval ven z domu. Odpoledne už byla většina věcí odvezena," dodal svědek.

Kate měla původně v plánu navštívit koncert Jamieho The Kills ten večer v Kentu, ale namísto toho šla na muzikál High School.

"Kate byla příšerně vytočená, kopala kolem sebe a nadávala," prozradil pikantní detaily zdroj. "Od té doby Kate s Jamiem nemluví, má vypnutý mobil a když jí Jamie volá, hovor odmítne."

Jamie to ovšem nevidí tak tragicky. Přátelům vykládá, že se jedná pouze o dočasné odloučení.

"Jamie hraje tento víkend ve Skotsku a je si jistý, že ho tam Kate bude zpoza pódia povzbuzovat," tvrdí přítel.

Tohle je již druhá roztržka, která se mezi nimi za poslední dobu odehrála. Kate si nyní užívá relax ve španělském Costa del Sol.

Vztah Kate a Jamieho je vůbec dosti bouřlivý. Dokazují to zejména svědectví Jameiho spoluhrářů z The Kills. Kate totiž neváhá do fungování kapely zasahovat nejen svou přítomností, ale i připomínkami.

Ale i když se Kate s Jamiem snaží pověsti o své na léto plánované svatbě neustále popírat, vždycky se tu objeví důkazy, že tito dva bez sebe nemohou být. Ve stejně upnutých džínách a houfem slavných přátel kolem sebe jsou Kate s Jamiem ve světě celebrit přeci dokonalým párem..