Kráska původem z Kazachstánu ukončila svůj život v sobotu skokem ze svého bytu v devátém patře, v luxusní části newyorského Manhattanu.

Policie tvrdí, že v bytě nenašla žádné stopy zápasu, a tak podle vyšetřovatelů dlouhovlasá kráska pocházející z Kazachstánu patrně spáchala sebevraždu.

(Video k případu si můžete prohlédnout zde.)

Koršunovová dopadla na rušnou Water Street kolem půl třetí odpoledne místního času, když tudy proudily davy lidí. Byla bosa, oblečená v džínách a červeném topu. "Ruce měla nepřirozeně zkroucené a zpod hlavy se rozlévala na chodník krev," uvedl očitý svědek deníku New York Post.

Fotogalerie
2 fotografie

Slavná modelka měla před sebou velkou budoucnost, objevila se mimo jiné na titulní stránce časopisu Vogue. Fotila také pro Ninu Ricci a Marka Jacobse. Zastupovala ji stejná agentura jako Heidi Klum a Kate Moss.

S tím, že má v úmyslu spáchat sebevraždu, se nesvěřila ani svým nejbližším. Ale její básně říkaly jasně jak se cítí - zraněná a ztaracená. V posledních měsících trpěla krásná dívka zřejmě hlubokými depresemi.

Ve svých vyznáních sice nešla do detailů, ale jasně z nich vyplývalo, že je její vztah v troskách. "Láska je esence života," posteskla si. Také napsala, že láska zaslepuje a duše se jí hrozí. "Jsem kurva, jsem kouzelnice, nezajímá mne, co si myslíš," napsala.

V jedné ze svých posledních básní Ruslana Koršunovová napsala: "Mým snem je létat, ó moje duho, je to tak vysoko!"