A mladičký herec nechce nic svěřit náhodě, kritika totiž nenechá na pokoji jen jeho umělecký talent. Osmnáctiletý filmový Harry Potter chce oslnit také betonovými půlkami.

Radcliffe poprvé vstane zcela nahý ve hře Equus na newyorské divadelní scéně letos v září. V Londýně jeho herecký výkon kritika chválila, jenže hodně se mluvilo i o jeho fyzičce. A Daniel ví, že v USA jsou dokonalým vzhledem ještě posedlejší. Zakoupil si proto dokonce přístroj Skorcher Butt Machine, který by mu měl pomoci vytvarovat dokonalé pozadí.

„V Británii nemají takovéto věci,“ tvrdí Radcliffův kamarád. Herec si stroj koupil přímo v New Yorku, kde na Manhattanu vlastní hned dva byty.

Zatímco zadek bude vystrkovat ochotně, o jeho penis bude pečovat speciální ochranka. Ta má zajistit, že si nikdo z diváků nebude moci pořídit jakýkoli záběr hercova pohlavního údu. V Londýně se to totiž dělo zcela běžně.

„Když tu hru představili v Británii, několik velmi nadšených fanynek si vzalo s sebou fotoaparáty, aby si mohly nafotit Danielův penis, když se svlékl. Všechny chtěly tyto fotky posílat svým kamarádkám a na internetu, takže tady v New Yorku bude tvrdší bezpečnostní opatření,“ uvedl zdroj z Broadwaye.