Hollywoodský idol Will Smith patří mezi ty herce, kteří před kamerou rádi předvádějí věci pokud možno opravdově. S tím ovšem nepočítala jeho kolegyně Charlize Theronová, s níž natáčí nový film Hancock.

Když totiž měla dostat od Willa pohlavek, doufala v nahranou facku. Jenže Will se pořádně napřáhl a vlepil jí opravdovou ránu, z níž měla herečka otisky na tváři.

"Snažil se mi v jednu chvíli dát falešný pohlavek, ale k nahrané facce nedošlo. A teď o tom stále debatujeme. Já totiž tvrdím, že mi skutečně jednu vlepil! Ale Will tvrdí, že já jsem se do jeho ruky nahnula a že za to můžu já.

Byla jsem úplně v šoku! Jen jsem řekla: ´On mě uhodil!´ Ale on hned odpověděl: ´Neuhodil jsem tě. Měl jsem ruku tady a ty ses jí připletla do cesty,´" popisovala Charlize incident.

Jenže nějaká facka nemůže prý ohrozit jejich pevné přátelství. Theronová totiž ví, že ji jednou Smithovi vrátí. "Jsme jako děcka, je to hodně velká legrace. On rozhodně není žádný tyran, co by tloukl ženy," uvádí Oscarem ověnčená hvězda.