Veškerý volný čas a energii teď věnuje bruneta návrhům vlastní řadě oblečení, kterou právě uvádí na trh. Kristin spolupracuje s americkým řetězcem Belk, v němž budou od podzimu její modely k dostání.

"Vyrostla jsem nakupováním u Belka. Byl to ten nejhezčí obchod, který jsme měli, šetřila jsem si peníze, abych mohla jít k Belkovi," vysvětluje Kristin důvod, proč spolupráci právě s tímto obchodním domem uzavřela.

Svoji kolekci pak popisuje jako "moderní, ženskou a důvtipnou", zahrnovat bude šaty, pletené zboží, džíny, kabelky, boty, šperky a spodní prádlo. Vše bude k dostání v rozmezí od 40 do 240 dolarů - v přepočtu tedy asi za 640 až 3800 korun.

"Jsme nadšení z naší spolupráce s Kristin Davisovou a těšíme se na podzimní uvedení na trh této vzrušující nové řady oblečení pro zákazníky Belka. Kristin se skvěle pro Belka hodí. Když vyrůstala, nakupovala v našich obchodech a skvěle tedy rozumí tomu, jak vnímají módu naši zákazníci. Myslíme si, že si zamilují moderní módní styl značky Kristin Davisové. Je to navrženo tak, aby zachytilo její vizáž a osobnost a poskytlo zákazníkům oslnivý módní sortiment, který nenajdou jinde," uvedl prezident řetězce H. W. McKay Belk.