Britney Spearsová má opravdu taťku k pohledání.

Když na čas ovládl její miliony, dokázal rozfofrovat i tisíce dolarů za den. Teď po Britney požaduje v přepočtu zhruba čtvrt milionu korun za to, že se o ni postaral. Dokonce už si na vymáhání peněz po dceři povolal právníky. Prý je to kompenzace za to, že se musel začátkem roku vzdát zaměstnání, aby mohl na Brit dohlížet.

Jamie dostal do částečné správy veškerý majetek Britney v lednu, kdy se psychicky zhroutila a papírově přišla také o své dvě děti - dvouletého Seana Prestona a ročního Jaydena Jamese. Soudce si ovšem s vynesením definitivního rozhodnutí nechal čas na rozmyšlenou. Domnívá se totiž, že pan Spears mohl klidně pokračovat v zaměstnání, i když převzal veškerou odpovědnost za její osobu a částečnou odpovědnost za její majetek. Nelze mu ovšem odepřít, že se mu podařilo Britney vysekat z nejhoršího.

Podle nejnovějších zpráv je zpěvačka zpět ve studiu a tvrdě dře na novém albu, od kterého si slibuje, že ji vyšvihne opět mezi špičku. Z jejích pokroků je překvapený i soudce, který rozhodoval ve věci svěření jejích dětí do péče jejího exmanžela Kevina Federlinea. Povolil jí proto několik návštěv nad rámec soudního příkazu. "Něco takového by se nestalo, nebýt Jamieho Spearse," uvedl mluvčí Kevina.