Ještě minulý týden se psalo o tom, že se Kate Hudsonová a Owen Wilson zasnoubili, teď však herci oznámili, že se opět rozešli.

Naposledy ukončil hollywoodský pár svůj vztah loni v létě. Owen tehdy emocionálně nezvládl, že si Kate rychle našla náhradu, a pokusil se spáchat sebevraždu. Před smrtí ho v posledním okamžiku zachránila rodina.

Dcera legendární herečky Goldie Hawnové se objevila minulý týden v Bostonu na natáčení filmu Bride Wars i na soukromé party s kroužkem od Tiffanyho na prsteníčku. A novináři začali spekulovat o tom, že jí ho na prst navlékl právě Owen. Jenže místo zásnub došlo ve skutečnosti na kopačky.

"Byl to docela ošklivý rozchod. Owen říkal, že to bylo dost drsné. Ale rozhodně už na tom vztahu nechtěl lpět. Chce to všechno hodit za hlavu," uvedl Wilsonův kamarád.

Jiný zdroj na nosatého blondýna práskl, že se snaží dávat najevo až příliš velkou pohodu: "Owen se docela točil kolem jistých dam... a velmi sladce s nimi cvrlikal. Vypadalo to, že si hodně užívá jejich společnost."

Wilson a Hudsonová spolu začali poprvé randit v září 2006. Během dvou let se však několikrát rozešli a opět k sobě vrátili.