Hollywoodský hezoun George Clooney je závislý na reality show.

Jednu sleduje v televizi pravidelně se svou přítelkyní Sarah Larsonovou. Nenechá si ujít jediný díl seriálu Rock of Love na stanici VH1. A když náhodou nemůže sedět u bedny kvůli pracovním závazkům, díl si natočí a sleduje v nejbližším možném termínu.

Reality show Rock of Love představuje pětadvacet mladých krasavic, které bojují o přízeň pětačtyřicetiletého rockera Breta Michaelse - zpěváka skupiny Poison.

Na seriál se začali George a Sarah koukat loni v září, když se zotavovali po bouračce na motorce. "Přistihli jsme se, že někomu najednou fandíme nebo jsme z něj znechucení," prozradila Larsonová.

Clooney přitom sám v seriálu začínal. Mezi hvězdy ho vyšvihla role lékaře Douga Rosse v seriálu Pohotovost. Devětadvacetiletá Sarah zase začínala v reality show Fear Factor, v níž pozřela štíra.

"Mezi herci existuje sžíravá nadřazenost. Divadelní herci se dívají spatra na filmové herce, kteří se zase dívají shora na televizní herce. Díkybohu za reality show, protože by už nebyl nikdo, na koho bychom se mohli dívat spatra my," prohlásil nedávno pětačtyřicetiletý Clooney.