Po zbytek života nepracovat, jen se opalovat na vlastním ostrově, obědvat chobotnice a zapíjet je vínem starším než vy?

Přesně takový osud čeká šťastlivce, kterým se podaří dotlačit k oltáři následující šlechtice a šlechtičny. Do těchto mladých pánů a dam s modrou krví se soustřeďují naděje evropské šlechty.

Právě oni si také mezi sebe rozdělí obří majetky.

<strong>Princ William (25)</strong>
Majetek rodiny: 50 mld. Kč<br>Hledá se: Dívka, která umí čekat<br>
Britové by nejraději přeskočili Charlese a svěřili vládu rovnou Williamovi. Stav jeho konta se odhaduje na 400 milionů korun, po babičce ale zdědí ještě víc. Jeho milostný život býval přehledný: Čtyři roky bydlel s neurozenou, leč pohádkově bohatou Kate Middleton. Jenže pak Charles prohlásil: Chodíš s ní čtyři roky a nerozhoupal ses? Tak ji pošli k vodě! Loni v dubnu proběhl rozchod, zanedlouho si oba zamilovaní znovu padli do náruče. Zlé jazyky ale tvrdí, že to mezi nimi zase trochu skřípe...

<strong>Princ Harry (23)</strong>
Majetek rodiny: 50 mld. Kč<br>Hledá se: Divoká pařmenka<br>
Mladší bratr Harry se dal na dráhu rebela. Od patnácti pije, kouří marihuanu, porval se s fotografem, na maškarní večírek si vybral šokující převlek: Nacistickou uniformu s hákovým křížem na rukávu. S jihoafrickou přítelkyní Chelsey Davy se rozcházejí a scházejí. I on je velmi dobrou partií, ovšem asi jen pro dívku s pevnými nervy.

<strong>Princezna Madeleine (25)<strong>
Majetek rodiny: 22 mld. Kč<br>Hledá se: Tichý a nenáročný muž<br>
Mladší sestra, princezna Madeleine, trpí tím, že je švédská královská rodina zatížena kletbou: Členy rodu prý stihne neštěstí, pokud se jako první nevdá starší dcera. A protože se Victoria sňatkům vysmívá, může Madeleine o bílých závojích jen snít. Její přítel, Jonas Bergstrom, pracuje v advokátní kanceláři a nedávno se alespoň potichu nastěhoval do bytu přímo v královském paláci.

<strong>Princezna Victoria (30)</strong>
Majetek rodiny: 22 mld. Kč<br>Hledá se: Neurozený a trpělivý chlapík<br>
Třicetiletá následnice švédského trůnu je nejstarším dítětem krále Carla Gustafa a královny Silvie. Prohlásila: "Vdávat se v nejbližší době určitě nebudu a nebudu ani dodávat malé prince a princátka." Victoria chodí s majitelem stockholmského fi tcentra Danielem Westlingem, který vybraným zákazníkům slouží jako osobní trenér. Jak se k tomu staví královští rodiče? Tolerantně, neboť Silviina matka je dcerou německého podnikatele žijícího v Brazílii a král ji poznal jako hostesku na olympijských hrách v Mnichově. Také předchozí Victoriin přítel se nemohl chlubit modrou krví. Ve Švédsku se to bere sportovně.

<strong>Andrea Casiraghi (23)</strong>
Majetek rodiny: 21 mld. Kč<br>Hledá se: Sečtělá dívka posedlá sportem<br>
Nejstarší syn monacké princezny Caroline a italského průmyslníka Stefana Casiraghiho. Ten v roce 1990 zahynul v katamaránu. Princeznin osobní život pak provázely skandály, jimiž hoch trpěl. Dnes Andrea překvapuje antickou krásou i sečtělostí. Hovoří francouzsky, italsky, anglicky a německy, výborně hraje na housle a na klavír. Zároveň je posedlý sportem. Jednou navíc mimo jiné zdědí palác s více než dvěma sty místnostmi. V současnosti je jeho přítelkyní jistá Tatiana pocházející z Kolumbie.

<strong>Princezna Beatrice (19)</strong>
Majetek rodiny: 50 mld. Kč<br>Hledá se: Kosmonaut<br>
Pije jako Harry! Přesně to se říká o mladičké britské princezně, která se na večírcích ukazuje právě s bratranci Williamem a Harrym a údajně s nimi dokáže držet krok. Dcera prince Andrewa a Sarah Ferguson se už také dostala do novin, a to když se v podroušeném stavu, s rozmazaným make-upem a vrávoravým krokem pokoušela nastoupit do auta. Měla by se stát první členkou královské rodiny, která poletí do kosmu, zapsala se totiž na seznam budoucích cestujících v rámci vesmírné mise Virgin Galactic Mission sira Richarda Bransona. Není divu - její přítel pracuje v marketingovém oddělení Virgin Galactic.

<strong>Princ Ernst August (24)strong>
Majetek rodiny: 19,2 mld. Kč<br>Hledá se: Dívka, která se nebojí dědičnosti<br>
Tento mladý muž se narodil velice proslulému otci, princi Ernstu Augustovi, současnému manželovi monacké princezny Caroline. Nyní čtyřiapadesátiletý Ernst proslul pikantními skandály, z nichž nejznámější je příhoda, kdy během Světové výstavy EXPO 2000 močil u tureckého pavilonu. Rád nadává novinářům, jednoho zmlátil deštníkem. Případnou nevěstu jeho syna tak zřejmě potrápí otázka, nakolik se asi mladý pán potatil.