Sotva se americká zpěvačka Whitney Houston (44) dostala po několika letech z drogové závislosti a rozvedla se s problémovým manželem Bobbym Brownem (39), myslela si, že bude mít klid.

Ale ouha! Houston má problém. Její dcera Bobbi Kristina (15) na ni při hádce vytáhla nůž. Nechybělo moc a zapíchla jí ho do těla. Pak se zamkla v koupelně a chtěla si podřezat žíly...

Zatímco Whitney natáčí v kalifornském studiu, dceru poslala ke strýci Garymu do Atlanty. Mladá potřebuje dohled, je psychicky labilní a rozhodně neodmítá pozvání na divoké večerní mejdany.

Když ji Whitney přijela navštívit, došlo k ošklivé výměně názorů. "Od té doby, co se její rodiče rozvedli, je Kristina jako utržená z řetězu. Nikoho neposlouchá, nedá si říci," řekl člen rodiny. Při hádce vzala Kristina nůž a ohrožovala jím matku.

"Vypadalo to, že jí ho vrazí do břicha," prozradil očitý svědek. Pak se dívka zamkla v koupelně. Údajně se pokusila podřezat si žíly. Strýc vyrazil dveře, naložil neteř do auta a odvezl ji do nemocnice. Tři dny zůstala v péči psychiatrů.

Nyní už je zpět u matky a obě uzavřely mír. Podle některých zdrojů ale u Whitney bydlet nechce, zazlívá jí, že na ni neměla čas kvůli práci a že dávala přednost raději drogám...