Ačkoliv se obřad uskutečnil už minulou středu (23. dubna) v Los Angeles, do médií pronikla informace teprve nyní. Pár se bral bez rodiny a přátel. Jason i Jenny v minulosti několikrát zopakovali, že pokud k tomu dojde, chtějí malou svatbu a především žádnou velkou oslavu.

"Jason i Jenny se shodli na tom, že se vezmou bez rodiny, protože by to pro ně byl v opačném případě příliš stresující zážitek," citoval americký magazín Star zdroj blízký hollywoodskému páru. "Chtěli u toho být jen oni dva a svědci, aby se vyhnuli tlaku z velkolepé oslavy. Byla to velmi intimní svatba, přesně taková, jakou si ji představovali," dodal zdroj, který si nepřál zveřejnit jméno, ale Star jej podle všeho zná.

Pár nicméně s odstupem několika dnů připustil, že by přece jen mohl pro rodinu a přátele nějakou oslavu své svatby uspořádat, a tak pozval malou skupinku lidí na večeři. Ihned po ní se Jason a Jenny, kteří do toho praštili po devítiměsíční známosti, vydali na několikatýdenní líbánky na Havaj, kde jsou i dnes.