Tallulah Willisová to měla ve své slavné rodině odjakživa mnohem náročnější, než by mohl kdokoliv tušit. Od malička byla srovnávána se svou krásnou matkou, později i s krásnými sestrami, vedle nichž právě ona působila trochu jako ošklivé káčátko. Trpěla poruchy příjmu potravy, kvůli čemuž byla v roce 2022 dokonce po dobu čtyř měsíců v léčebně. Tam jí navíc diagnostikovali hraniční poruchu osobnosti. Nyní na sociální síti přiznala, že ji ve skutečnosti trápí docela jiná vada, o níž řadu let ani nevěděla.

Dcera hereckého dua Bruce Willis a Demi Mooreová překvapila na sociální síti svým odhalením - zveřejnila staré video, na kterém soustředěně hladí svého otce po hlavě a hraje si s jedním jeho uchem během jakési filmové premiéry - a je jí zcela jedno, že tak činí na červeném koberci a s kamerou namířenou málem až do tváře, jako kdyby pro ni v tu chvíli nikdo a nic jiného neexistovalo. „Jak říct, že jsi autista, aniž bys řekl, že jsi autista,“ okomentovala Tallulah lakonicky tyto křehké archivní záběry. 

Popisek okamžitě zaujal jednu z jejích fanynek - psycholožku zabývající se podobnými poruchami, která se Tallulah zeptala, zda jí byl autismus diagnostikován v dětství. „Tohle je vlastně poprvé, co veřejně sdílím svou diagnózu. Zjistila jsem to uplynulé léto a změnilo mi to život,“ odpověděla s odzbrojující upřímností dcera slavné herecké legendy známé třeba z filmů Poslední skaut, Smrtonosná past či Armageddon. Willis je bohužel také sužován psychickou poruchou - trpí demencí.

Autismus, s nímž se Tallulah potýká, je vývojová porucha projevující se abnormální sociální interakcí, stálými opakujícími se vzorci chování a narušenými komunikačními schopnostmi. Jde o vrozenou odlišnost ve vývoji a fungování mozku, která způsobuje, že dítě nejenom jedná, ale i myslí jinak než jeho vrstevníci. Často také provádějí neobvyklé, stále se opakující pohyby - sebestimulaci. Ty mohou být na první pohled nápadné, ale také nemusí. Jako když si malá Tallulah hrála s otcovým uchem...

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám instagram.com/emmahemingwillis

Fotogalerie
39 fotografií