Půvabná modelka Miranda Kerrová, která se proslavila jako andílek Victoria’s Secret, prodává svou vilu v Kalifornii. Tu zakoupila před deseti lety, krátce po rozvodu s hollywoodským fešákem Orlandem Bloomem (47), a zaplatila za ni 2,2 milionů dolarů (necelých 52 milionů českých korun). Od té doby se toho pro Mirandu mnoho změnilo – například se provdala za miliardáře Evana Spiegela (33), spoluzakladatele aplikace Snapchat, se kterým kromě společných dětí sdílí i mezinárodní portfolio honosných nemovitostí, třeba vilu ve Francii nebo vinice v Austrálii.

Dávat peníze do další, když s rodinou bydlí v Los Angeles, se jí zřejmě zdá už zbytečné, a tak dala dům v Malibu na trh. Za nemovitost na Pacific Coast Highway ale aktuálně žádá dvojnásobek toho, za co ji koupila – požaduje za ni 4,5 milionu dolarů (106 milionů korun).

Nelze se tomu divit. V prostorné vile je 6 ložnic, 5 koupelen, šatna, sauna, několik krbů a zastíněná terasa s výhledem na oceán. Vše je vybavené světlým dřevěným nábytkem a místnosti mají veliká okna. Na pozemku pak najdete i 12 metrů dlouhý bazén, dva domky pro hosty, jezírko vhodné pro koi kapříky... a dokonce i malý vodopád.

Video
Video se připravuje ...

Miranda Kerrová mluví o své rutině před spaním. Youtube.com

Požadovaná cena je sice vysoká, ale to proto, že si tento komplex prošel během doby, co ho Kerrová měla ve svém vlastnictví, řadou nejrůznějších, nákladných úprav a rekonstrukcí (a odráží nárůst hodnot nemovitostí v USA). Za zmínku stojí i fakt, že vila má zajímavou hollywoodskou historii – po celá desetiletí, až do své smrti v roce 2009, toto místo vlastnil uznávaný herec James Whitmore (†87), pyšnící se Zlatým glóbem za svůj výkon ve filmu Bojiště. Současné generaci bude ale spíše známý díky rolím ve filmech Vykoupení z věznice Shawshank a z komedie Majestic.

Fotogalerie
61 fotografií