Někdejší anglický fotbalový záložník David Beckham (48), jenž naposledy hrál za francouzský tým Paris Saint-Germain ve francouzské lize Ligue 1, se i dva roky před obávanou padesátkou udržuje ve skvělé kondici. Jeho manželka Victoria, která se proslavila coby členka dívčí skupiny Spice Girls, je proto na svého manžela velmi pyšná a nelze se jí divit. A za to, že tu a tam ukáže něco málo jeho sexy těla online, jsou jí její (nebo spíš jeho?) příznivci vděční. 

Nejnovější video zachycující Davidovu každodenní rutinu, co nahrála na svůj instagramový účet, rozdmýchalo internet. „Ranní cvičení s touto mašinou lásky,“ napsala k záběrům, na nichž David v tělocvičně předvádí speciální kliky s roztaženýma nohama... a s každým pohybem se mu pod modrými trenýrkami rýsuje dokonale vypracovaný zadek.

Victoria, co kolem svého manžela při natáčení kroužila ze všech stran, aby zachytila každý pohyb jeho svalů i bouli v rozkroku, svá slova doprovodila množstvím rozesmátých emotikonů. Příspěvku dalo během čtyřiadvaceti hodin svůj „lajk“ téměř půl milionu lidí - a mezi nimi byly i slavné osobnosti. Například herečka Courteney Coxová (59), známá díky seriálu Přátelé.

Video
Video se připravuje ...

"Love Machine" David Beckham Instagram

A nebyla sama. „Viktoria nás opět nutí věřit ve vánoční zázrak,“ vtipkovala třeba ukrajinská módní návrhářka Mary Furtasová. „Zaslouží si rytířský titul za to, že to sdílela,“ přidala se i jedna z fanynek. „Dámě Victorii Beckhamové za služby lidem ve Spojeném království,“ upřesnila, jak by měla znít její nová hodnost. „Vesmír je na tebe velmi pyšný za všechen tvůj přínos lidskosti,“ vzkázala jí podnikatelka Patricia Arceneauxová, zakladatelka firmy Harmonia Roses. 

Fotogalerie
55 fotografií