Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Móda hvězd v roce 2023: Největší bizáry! Páska místo topu i oživlé kočky

/
  • Co všechno letos celebrity vynesly na červený koberec?
    26. prosince 2023 ● 12:00

    Ve světě celebrit panuje drsná konkurence a tak se mnohé osobnosti předvádí, seč jenom můžou! Kdo letos vynesl ty nejbizarnější outfity? A kdo je umí prodat, a komu to spíš nevyšlo? Podívejte se!

  • 1.

    Dencia (35), zpěvačka

    Kamerunsko-nigerijská zpěvačka, influencerka a módní návrhářka Reprudencia Sonkeyová známá jako Dencia se extravagance rozhodně nebojí. Tento model vynesla 20. listopadu na předávání hudebních cen American Music Awards.

  • 2.

    Sienna Millerová (41), herečka

    Britsko-americká herečka, modelka a módní návrhářka Sienna Millerová na sebe upoutala v září na akci Vogue World v Londýně. Podobně jako Rihanna (35) akcentovala hlavně své těhotenské bříško. V gigantické sukni nešla přehlédnout.

  • 3.

    Irina Shayková (37), modelka

    Velmi úsporným modelem naopak zaujala ruská modelka Irina Shayková letos v létě na premiéře filmu Královnin gambit na festivalu v Cannes. Přes prsa měla jen vyzývavé Xko a těsně upnutá sukně jí začínala až proklatě nízko na bocích.

  • 4.

    Jared Leto (51), zpěvák, herec

    Aby na letošním Met Gala náležitě uctil Karla Lagerfelda (†85), jak nařizoval dress code, zahrál si Jared Leto na jeho kočku. Vrcholem byla realistická sundavací hlava s modrýma očima, pod níž měl herec ladící make-up.

  • 5.

    Jared Leto (51), zpěvák, herec

    A zase ten Jared! Takhle si vyšel do ulic 28. září během Pařížského týdne módy. Asymetrická nadýchaná bunda sice vypadá docela teple, nahou hruď jsme mu ale v podzimním počasí nezáviděli…

  • 6.

    Tinashe (30), zpěvačka, herečka

    Na předávání cen MTV 12. září skoro zastínila vítěze! Americká zpěvačka, herečka a tanečnice Tinashe v síťovaných šatech posunula odvážné modely na nový level. Vynechala dokonce i spodní prádlo.

  • 7.

    Harry Styles (29), zpěvák, herec

    Anglický zpěvák, skladatel a herec Harry Styles je svou extravagantní módou dobře známý. Výjimku neudělal ani na předávání cen Grammy v Los Angeles 5. února 2023.

  • 8.

    Michèle Lamyová (79), umělkyně

    Také francouzská návrhářka, performerka a filmová producentka Michèle Lamyová svým vzhledem šokuje pravidelně. Takhle se oblékla na červený koberec během filmového festivalu v Cannes.

  • 9.

    Cardi B. (31), rapperka

    Takhle letos v září vyfotili americkou rapperku a herečku Cardi B (vlastním jménem Belcalis Almanzarovou), když si v New Yorku vyšla na párty. Zřejmě to byla divočina.

  • 10.

    Janelle Monáeová (38), zpěvačka, herečka

    Zpěvačka, herečka a tanečnice Janelle Monáeová na letošní Met Gala zvolila outfit hned z několika částí. Pod extravagantním černo-bílým kabátem měla gigantickou krinolínu, pod níž schovávala ještě na míru navržené sexy bikiny.

  • 11.

    Lil Nas X (24), rapper

    Mladičký americký rapper a skladatel Lil Nas X (vlastním jménem Montero Lamar Hill) si na Met Gala podobně jako Jared Leto zahrál na Lagerfeldovu kočku. Narozdíl od kolegy a jeho roztomilého chlupáče jako z pořadů pro děti ovšem vsadil na o poznání erotičtější verzi. Mňau!

  • 12.

    Rita Ora (33), zpěvačka

    Rita Ora rozhodně nemá problém ukazovat svou fantastickou postavu světu – a fanoušci ji za to milují. Své značky se držela i na akci britského Vogue Forces for Change na konci listopadu v Londýně. Rolák přetažený přes dýchací cesty v sezóně bacilů nezní jako nejhorší nápad. Tentokrát měla dokonce schované i bradavky…

  • 13.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie! Kdo podle vás zaperlil a kdo naopak přestřelil? Dejte nám vědět do komentářů.

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance 2023: 4 NEJ podle designéra kostýmů Romana Šolce Videoredakce ženských titulů

    Fotogalerie
    87 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Kozoroh85: To je neštěstí!

(26. 12. 2023 13:05)

amerlock: Tetičku Lamyovou chci za ženu 😁

(26. 12. 2023 12:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy