Soukromý tryskáč, kterým akční hrdina přiletěl, dosedl na plochu ruzyňského letiště přesně v 15:15 minut. Hollywoodského herce přivítal hledač talentů a producent Jaro Slávik. Právě on měl být tím, kdo návštěvu dojednal.                     „Van Damme vystoupil v černých brýlích ve velmi dobré náladě a rozdával úsměvy na všechny strany,“ popsal z místa fotoreportér Blesku. 

Českým fanouškům jistě bude imponovat, že Jean-Claude je velkým milovníkem pejsků. „Přivezl si hned čtyři pejsky, jednoho vlastního a tři jeho kamarádky, která do Česka přicestovala s ním. Byla pro ně připravena speciální dodávka,“ popsal fotoreportér. Nastupování do dodávky se ale neobešlo bez komplikací, jak můžete vidět v bohaté fotogalerii článku. Z letiště kolona tří aut zamířila k hotelu do centra metropole, kde dnes odpoledne proběhne tisková konference k zítřejšímu galavečeru.

V pražském Sasazu má v plánu mu několik otázek položit i hokejista Jaromír Jágr, při akci Noc s legendou se tak objeví legendy dvě, z nichž jedna si vyzkouší poprvé novou roli moderátora.

Právě Jágra a legendu akčních filmů spojuje jeden film. Je jím snímek Náhlá smrt (Sudden Death), který se odehrává v aréně pittsburghských Tučňáků v rozhodující sérii finále NHL. Jaromír Jágr minulý týden zveřejnil zajímavé video, kde se do branky Tučňáků postavil v rámci filmu i samotný Jean-Claude van Damme.

Video
Video se připravuje ...

Kápni božskou s Alicí Bendovou! O sexuálním obtěžování na natáčení! Petr Macek

Fotogalerie
180 fotografií