Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Afterparty po Met Gala: Dresscode byl nahota?!

/
  • Slavné kočky to roztočily po Met Gala.
    3. května 2023 ● 13:45

    Jen co skončilo extravagantní Met Gala, převlékly se celebrity do dalších kostýmů a vyrazily na afterparty. Na večírcích už ale róby byly o poznání úspornější... Někteří slavní ukázali skoro všechno!

  • 1.

    Emily Ratajkowská

    Modelka Emily Ratajkowská (31) se na soukromé párty v New Yorku objevila v přiléhavých průhledných minišatech, pod kterými se jí rýsovala černá tanga. Ňadra si zakryla jen zdobnými kosticemi živůtku. 

  • 2.

    Ava Max

    Albánská zpěvačka a skladatelka Amanda Ava Koçiová (29) známá jako Ava Max zvolila kombinaci ladící podprsenky a dlouhé sukně z jemného žlutého materiálu. Podprsenka ji sice trochu potrápila, to ale dobře se bavící hudebnici nevadilo. 

  • 3.

    Kendall Jennerová

    Odvážná byla i modelka ze slavného klanu Kardashianových-Jennerových Kendall Jennerová (27). Ta si dokonce černá tanga navlékla navrch kraťoučkého lesklého oblečku, který dokonale obepínal její kůži.

  • 4.

    Janelle Monáeová

    Zpěvačka, herečka a skladatelka Janelle Monáeová (37) se na afterparty nepřevlékla, ale jen svlékla. Na červeném koberci zářila ve složitém outfitu z kabátku a průhledné krinolíny, pod kterou měla jen zdobné černé bikiny. Krinolínu i vrchní vrsty vzal ďas a na party už přišla jen v bikinách a velkých botách... A pěkně to tam rozjela. 

  • 5.

    Jared Leto

    Herec a zpěvák Jared Leto (51) si na Met Gala zahrál na slavnou kočku Karla Lagerfelda Choupette. Na party sice už nahodil „lidský“ kostým s průhlednou černou tunikou, kočičí hlavu si ale vzal s sebou i tam. 

  • 6.

    Rita Ora

    Zpěvačka Rita Orová (32) dostála své pověsti provokatérky a módní experimentátorky. Na večírku se objevila jen v ekvivalentu spodního prádla, kabátu z hadí kůže a záplavě zlatých šperků s perlami.

  • 7.

    Olivia Wildeová

    Herečka a režisérka úspěšného nového snímku To nic, drahá Olivia Wildeová (39) na party vyrazila v úsporných síťovaných šatech, skrz které jí koukaly černé kalhotky. Oblast prsou zakrývala podšívka, zbytek modelu byl ale ve stylu chytré Horákyně.

  • 8.

    Dvojčata Clermontovy

    Nechyběla ani slavná dvojčata Clermontova! Shannon a Shannade Clermontovy dorazily ruku v ruce a ve sjednocených outfitech. Jak už mívají ve zvyku, i tentokrát byla látka průhledná a ani jedno z dvojčat pod ní nemělo podprsenku... 

     

  • 9.

    Penélope Cruzová

    Spoustu mladých koček zastínila herečka Penélope Cruzová (49). V sexy černých minišatech s áčkovou sukní, korzetem a spadlými rameny dala vyniknout své perfektní postavě a opět vypadala jako dvacítka. 

  • 10.

    Brooklyn Beckham a Nicola Peltzová

    Na „večírek po večírku“ zavítali i mladí protekční manželé Brooklyn Beckham (24) a Nicola Peltzová (28). Brooklyn v bílém sáčku si svou sexy manželku v rudých minišatech bedlivě hlídal.

  • 11.

    Lil Nas X

    Zatímco většina celebrit vrstvy a materiál odkládala, mladý rapper Montero Lamar Hill (24) alias Lil Nas X se naopak na afterparty pořádně navlékl. Na Met Gala si totiž – podobně jako Doja Cat nebo Jared Leto – zahrál na Lagerfeldovu kočku Choupette, jelikož právě pocta slavnému návrháři figurovala jako letošní téma večera.

     

    Lil Nas X si ovšem vystačil se stříbrnou barvou, krystaly Swarovski, kozačkami na platformě, blyštivými tangy a kočičí maskou, kterou si nechal vyrobit na obličej. Na afterparty pak nahodil oděvu podstatně víc... 

  • 12.

    Florence Pughová a Ashley Parková

    Herečka Florence Pughová (27) si kvůli galavečeru dokonce oholila hlavu. Zatímco po červeném koberci se ale prošla v šatech s výstřihem a ozdobnou korunkou, na afterparty zvolila o poznání androgynnější look. Doprovodila ji kamarádka a herecká kolegyně Ashley Parková (31), kterou si vedla za ručičku. 

     

  • 13.

    Billie Eilish

    Billie Eilish Pirate Baird O'Connellová (21) známá jen jako Billie Eilish je jistě ženou mnoha tváří. V poslední době se občas ukazuje v odvážnějších a více feminních modelech, a nejinak tomu bylo i na letošním Met Gala, kam vynesla svůdné černé šaty. Na party už ale opět dorazila v typických oversized kouscích a s kšiltovkou na hlavě. 

  • 14.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Katy Perry na Met Gala v New Yorku Profimedia

    Fotogalerie
    200 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

janka69: tam nie je žiadny normálny človek všetci sú pod obraz boží...

(08. 05. 2023 00:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy