Japonskou televizní hvězdu Riko Shibatovou si Nicolas Cage vzal během soukromého obřadu v únoru 2021 jako svou již pátou manželku. Partnerka, která je dokonce o tři roky mladší, než hercův nejstarší syn Weston (30), mu pak v září 2022 porodila první dceru, kterou pojmenovali August Francesca Coppolová Cageová.

Ačkoli má Cage za sebou už čtyři rozvody, tentokrát si je svým manželstvím dost jistý. Už velmi záhy prý poznal, že právě s Riko mu to bude klapat! Jak? 

„Poznali jsme se v Japonsku. Když jsem ji poprvé potkal, připadala mi nádherná a měli jsme hodně společného. Oba jsme milovali zvířata, tak jsem se jí zeptal, jestli má nějaké mazlíčky. Řekla, že ano, že má létající veverky. Měla dvě vakoveverky létavé. Říkal jsem si – tohle je ono. Tohle bude fungovat,“ prozradil v talkshow Entertainment Tonight. 

Pět svateb a čtyři rozvody

Poprvé se Nicolas Cage oženil s herečkou Patriciou Arquettovou (54). Vzali se jako velmi mladí v dubnu roku 1995. Rozvod byl finalizovaný v roce 2001. 

Hercovou druhou ženou se stala nedávno zesnulá Lisa Marie Presleyová (†54). Tu si vzal v srpnu roku 2002 a v květnu 2004 už byl opět rozvedený. 

Zatím nejdelší manželství prožil s herečkou Alicí Kimovou (39). Po svatbě v roce 2004 přišel v říjnu roku 2005 na svět jejich syn Kal-El Coppola Cage (17). Kromě něj měl herec ještě syna Westona (30) ze vztahu s Christinou Fultonovou (55)

Ani tohle manželství ale bohužel nevydrželo. V lednu 2016 šli partneři od sebe a o rok později byli oficiálně rozvedeni. V roce 2018 se pak Cage pro časopis People svěřil, že pro něj byl konec vztahu nepříjemným šokem. 

V březnu 2019 pak přišel impulzivní obřad v Las Vegas, během něhož se herec oženil s uměleckou maskérkou Erikou Koikeovou (35). Cage se posléze snažil sňatek anulovat, protože prý nebyli střízliví a on navíc vůbec netušil o nevěstině kriminální minulosti. K tomu nakonec nedošlo, v červnu 2019 ale přišel rozvod. 

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Jindřicha VIII. s papežem Videohub

Fotogalerie
53 fotografií