„Začali si spolu už před nějakou dobou,“ cituje deník The Sun svůj zdroj ze zpěvákova okolí. Pikantní je, že Harry už v roce 2014 jako vycházející hvězda uvedl, že je do Emily Ratajkowské platonicky zamilovaný, byť tehdy na videu zkomolil její příjmení. Teď už ženu svých snů líbá!

Oba milenci si poměrně nedávno prošli rozchody… Harry pustil po dvou letech vztahu k vodě sexy herečku Olivii Wildeovou (39), známou jako Třináctku ze seriálu Dr. House anebo jako krásku Suzi z bijáku o hvězdách F1 Rivalové. Od té doby byl vídán sám.

Zato Emily je od krachu čtyřletého manželství se záletným filmovým producentem Sebastianem Bear-McClardem (42), s nímž má synka Sylvestera (2), jako utržená ze řetězu a během roku prošla řadou kratičkých vzplanutí – nejznámějším z partnerů byl asi komik Pete Davidson (29).

Harry má v portfoliu „ex" několik pořádně žhavých děvčat – chodil třeba se zpěvačkami Taylor Swiftovou (33) a Nicole Scherzigerovou (44) či topmodelkami Kendall Jennerovou (27) a Sarou Sampaiovou (31)...

 

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Fotogalerie
82 fotografií