Půvabná herečka Katie Holmesová má opravdu velkou smůlu na chlapy! Anebo si prostě jenom vždycky vybírá nevhodné partnery? Těžko říct. Jisté je, že jí nevyšlo manželství s hercem Tomem Cruisem (60), s nímž má dcerku Suri (16), a rozpadly se i všechny její ostatní vztahy, co pak navázala - jednu dobu například randila s hercem Jamie Foxxem (55). A nyní hlásí konec lásky i ke svému o 10 let mladšímu zajíčkovi.

Její  láska k mladšímu hudebníkovi a skladateli přitom netrvala nijak dlouho – oficiálně spolu byli osm měsíců. V dubnu byli poprvé spatřeni, jak ruku v ruce kráčejí po ulicích New Yorku a líbají se jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci v ulicích města „velkého jablka“, v létě pak byli ruku v ruce jako hosté na svatbě Bobbyho kamarádů. Tam se také Katie seznámila s muzikantovými rodiči... a zdálo se, že vše je na dobré cestě.

Video
Video se připravuje ...

Jaké šaty nosí Katie Holmes? Profimedia

V létě a na podzim spolu ještě vrkali jako dvě hrdličky na výletech po USA a zdálo se, že herečka v mladším partnerovi našla toho pravého. Místo toho ale krátce před Vánoci oznámili konec. „Rozešli se minulý týden. Už delší dobu to mezi nimi nefungovalo,“  uvedl podle US Weekly zdroj z jejich blízkého okolí. „Katie už o něm ve společnosti přátel ani více nemluví...“ Důvod náhlého rozchodu ale prozatím není známý.

Fotogalerie
57 fotografií