Perry ve svých memoárech prozradil, že jejich románek začal poté, co byla v roce 1995 Julia oslovena, aby se objevila v Přátelích. To bylo pět let poté, co kráska s oslnivým úsměvem zazářila jako Pretty Woman a právě se rozvedla s prvním manželem Lylem Lovettem (64).

Mělo se za to, že se herečka producentům zavázala pod podmínkou, že její hostující postava bude nějak spojená s Chandlerem Bingem! Tvůrci Přátel na něj tedy naléhali, aby Julii kontaktoval osobně. Chandler jí poslal tři tucty rudých růží a kartičku s textem: „Jediná věc, která je víc vzrušující než vyhlídka na společné natáčení, je, že mám konečně záminku poslat ti květiny.“

Juliin souhlas hrát ve speciální epizodě druhé série Přátel podnítilo hlavně to, co Perry sám popisuje jako „tříměsíční námluvy prostřednictvím každodenních faxů“. E-maily přece jen tehdy nebyly samozřejmostí jako dnes a Julia v té době točila ve Francii.

Když natáčení epizody začalo, už byli pár. Jejich láska ale skončila už po dvou měsících! Perry byl tehdy značně nejistý, a jak popisuje ve své knize Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih, raději oslnivou Julii opustil. „Randit s Julií na mě bylo příliš. Byl jsem si jistý, že se se mnou rozejde. Nebyl jsem pro ni dost dobrý,“ přiznává Perry nízké sebevědomí.

„Nemohl jsem se jí nabažit. Byl jsem zlomený. Takže místo toho, abych čelil nevyhnutelné agonii z její ztráty, s krásnou a skvělou Julií jsem se rozešel,“ lituje dnes.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

Fotogalerie
104 fotografií