Pokud se o někom dá říct, že bez přehánění zraje jako víno, tak je to nepochybně modelka Helena Christensenová. Exotická kráska, co za svou vizáž vděčí zajímavě smíchaným genům (je totiž dcerou dánského otce a peruánské matky), nyní nafotila žhavou kampaň v sexy průsvitném spodním prádle, které nechává jen velmi málo prostoru pro představivost.

Helena, jež patřila mezi nejslavnější supermodelky let devadesátých, tak všem názorně dokázala, že i když je ve věku, kdy se z některých dam již stávají babičky, ona pořád dokáže svým půvabem ovládnout přehlídková mola. A přestože se stala tváří kolekce Coco de Mer Icons, na oněch fotkách vsází spíše na své dokonalé tělo nežli na obličej.

Video
Video se připravuje ...

Vystoupení Lady Gaga na přehlídce Victoria's Secret v Paříži 2016 Youtube.com/LadyGagaVEVO/BPŽ

Před fotoaparát se tento někdejší andílek Victoria's Secret postavil s výrazným líčením a rudou rtěnkou. Díky smyslným pózám pak v černému kraječkovém negližé dokonale vyniklo její ploché bříško, štíhlé paže i nekonečně dlouhé nožky… Jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii. A ruku na srdce, její skutečný věk by jí jenom málokdo dokázal tipnout správně.

Fotogalerie
68 fotografií