Měsíce se objevovaly zprávy o sporech mezi Victorií a Brooklynovou novou manželkou, dědičkou Nicol. Ale zdá se, že rodina tyto fámy potlačila, protože novomanželé se zúčastnili Victoriiny módní přehlídky v rámci pařížského týdne módy spolu s Davidem (47)  a třemi mladšími sourozenci.

Po přehlídce, na které vystupovaly supermodelky, sestry Gigi a Bella Hadidovy, se Victoria s potleskem vydala na molo. 

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Členka legendárních Spice Girl si několikrát položila obličej do dlaní, aby zakryla slzy dojetí, pak běžela obejmout manžela a nakonec políbila Brooklyna, který seděl v první řadě vedle manželky Nicol. 

Po přehlídce se Victoria a David s dcerou Harper (11), Brooklynem, Nicolou, syny Romeem (20) a Cruzem (17) a Cruzovou přítelkyní Tanou Holding vydali na večeři do centra Paříže. 

Střety mezi Victorií a Nicolou údajně začaly kvůli svatebním šatům při přípravě jejího velkého dne. „Plánovala jsem, že si obléknu Victoriiny svatební šaty a byla jsem opravdu nadšená, že budu mít na sobě model, který vytvořila moje budoucí tchyně,“ řekla Nicola začátkem tohoto roku Grazia USA.

„Spojily jsme se, abychom začaly navrhovat šaty, a pak uběhlo pár dní a já jsem o ní víc neslyšela. Victoria zavolala mé mámě a řekla, že její ateliér to nemůže udělat,“ tvrdí Nicol. Ale jak se zdá, spor je zažehnán...

Fotogalerie
56 fotografií