Bývaly doby, kdy dcera Lourdes Leonová řečená Lola nevěděla, co chce v životě dělat. „Umím zpívat,“ řekla jednou z mnoha interview, když se jí novináři ptali, kam by chtěla umělecky směřovat. „Ale prostě mě to nezajímá. Možná proto, že to mám doma.“ Jenže to bylo v roce 2021 a od té doby se její názor na svět hudby patrně změnil. Lourdes, nejstarší dítě slavné popové královny, totiž nyní pod pseudonymem Lolahol vydala svou první píseň - Lock&Key, s níž hodlá dobýt svět. A je pravdou, že během pár dní má skoro milion zhlédnutí...

Přestože o kvalitách zpěvu mladé ženy se dá polemizovat, jelikož jde o velmi subjektivní názory, jedno je jisté - že jde o velice sexy a zároveň i velmi morbidní podívanou. Mladá umělkyně se tu mazlí na hřbitově s pohledným mladíkem, jede v SUV, na jehož střeše je připevněná rakev, řidič má na obličeji masku s lebkou, a ona jede ve voze polovinou těla vysunutou z okénka. Jindy zase ladí náramky a dává všem na odiv tetování na prstech, které tvoří nápis „mom“, tedy „máma“.

Na dalších záběrech se zase Lourdes smyslně kroutí ve vlnách moře, pročež si nelze nevzpomenout na dost obdobné záběry z Madonnina velkého hitu Cherish - akorát že tam byla Lolina maminka mořskou vílou, zatímco tady se její dcerka zrodí z krabice vyvržené na pláži. Na sobě má přitom jenom provazy, které (ne)zakrývají její bradavky. A sama Madonna? Ta je úspěchem Lourdes, co po ní zjevně zdědila talent provokovat, přímo nadšená. „Jsem na tebe tak pyšná, Lolo!“ vzkázala jí skrze sociální sítě, když dívka vyslala klip do světa.

Ostatně již dříve se nechala slyšet, že plod svého těla bezmezně obdivuje. „Jsem zelená závistí, protože Lourdes je naprosto neuvěřitelná ve všem, co dělá - je to neuvěřitelná tanečnice, je to skvělá herečka, krásně hraje na klavír, zkrátka co se talentu týče, je prostě mnohem lepší než já,“ prohlásila Madonna v rozhovoru pro Vogue. Kromě toho je tohle renesanční děvče pro svůj neobvyklý půvab také vyhledávanou modelkou, co boří stereotypy. Nelze jí nezávidět!

Fotogalerie
86 fotografií