Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záchranář David Hasselhoff slavil 70: Setkání plavčíků po letech! Poznáte je?

/
  • David slavil 70 s plavčíky z Pobřežní hlídky
    20. července 2022 ● 05:00

    V 90. letech, kdy seriál Pobřežní hlídka hltali diváci po celém světě, byl David Hasselhoff obrovská hvězda. Sexy záchranář nedávno oslavil 70 a na svou oslavu pozval své bývalé kolegy plavčíky.

    Hasselhoff a jeho přátelé oslavili jeho 70. narozeniny v restauraci a baru v Calabasas v Kalifornii. Nechyběl klaun na chůdách, třípatrový dort a hlavně jeho plavčíci z Baywatch –⁠ Kelly Packardová (47), David Chokachi (54) a Parker Stevenson (70). Jak moc se hrdinové v červených plavkách změnili? Nechyběl seriálový syn Davida Jeremy Jackson (41). 

  • 1.

    David Hasselhoff (70) - Mitch Buchannon

    David Hasselhoff se jako záchranář Mitch Buchannon stal sexsymbolem. Je dvakrát rozvedený a několik let se potýkal se závislostí na alkoholu, což byl i důvod rozpadu jeho druhého manželství. Na čas měl dokonce zakázaný styk s dcerami. Exmanželka totiž u soudu prokázala, že pije opravdu hodně: několikrát skončil v nemocnici s otravou či v bezvědomí po úraze, který si v opilosti způsobil. Až tohle herce donutilo k léčbě a od té doby se od alkoholu drží dál.

  • 2.

    David Chokachi (54) - Cody Madison

    Hrál Codyho Madisona, sexy blonďáka s očima modrýma jako samo moře. Mezi záchranáři se objevil v roce 1995 a jeho postava nakonec nahradila odcházejícího Davida Charveta. V roce 1999 ale i on svlékl červené plavky a přijal roli ve fantasy seriálu Witchblade (2001). Nebyl to ani zdaleka takový úspěch jako Pobřežní hlídka, a i když se i nadále objevuje v různých seriálech a filmech, předešlé slávy se mu už nikdy nedostalo. A moc se toho neví ani o jeho soukromém životě, od roku 2004 je ženatý a má dceru.

  • 3.

    Parker Stevenson (70) - Craig Pomeroy

    Hrál Craiga Pomeroye, právníka, který se vzdal své advokátní kanceláře, aby mohl být plavčíkem na plný úvazek. Nebyl to typický hezoun, spíš prototyp hodného a čestného chlapa. Fanoušky ale rozhodně měl! I když se později objevil i v seriálu Melrose Place a v několika filmech, ani on už slávu Pobřežní hlídky překonat nedokázal. Je jednou rozvedený, přičemž jeho bývalou manželkou je slavná herečka Kirstie Alley (71), s níž adoptoval dvě děti. Je podruhé ženatý.

  • 4.

    Kelly Packardová (47) - April Giminski

    Půvabná blondýnka Kelly Packardová se proslavila nejenom v Pobřežní hlídce, ale i v seriálu Krok za krokem, a pak společně s Seanem Cainem moderovali kuriózní pořad Ripleyho věřte nevěřte!

    Kelly je velmi úspěšnou herečkou a matkou tří dětí. „Všechno nejlepší k narozeninám muži a legendě! Jeden z mých hrdinů má dnes 70 let! Nikdy nepotkáte velkorysejšího, laskavějšího a talentovanějšího muže! Jsem tak šťastná, že můžeme s tebou slavit!! A jako vždy je dobré vidět všechny své spoluherce a přátele,“ popřála Davidovi Packardová.

  • 5.

    Jeremy Jackson (41) - Hobie

    Postavu syna poručíka Mitche Buchannona v podání Davida Hasselhoffa si zahrál tehdy desetiletý herec Jeremy Jackson, který v Pobřežní hlídce setrval celých devět let až do roku 1999.

    Během let natáčení seriálu ale došlo k tomu, že se u něj rozvinula závislost na drogách. „Část Hobieho mi byla skutečně podobná. Díky seriálu jsem měl finanční prostředky, abych se zničil. Navíc jsem ve svém okolí měl lidi, kteří se tvářili jako moji přátelé, ale ve skutečnosti jimi nebyli. Každý den jsem užíval kokain, dokud to nepřestalo účinkovat. Vyzkoušel jsem extázi nebo marihuanu. Ale pervitin byla droga, která mě srazila na kolena,“ popsal drogovou závislost americký herec, který byl v 19 letech zatčen právě kvůli omamným látkám.

    V roce 2015 skončil jako soutěžící v reality show Celebrity Big Brother, protože producenti označili jeho chování ve vile za zcela nepřijatelné. Téhož roku byl znovu zatčen kvůli obvinění za údajné pobodání muže ve Westlake, po kterém měl z místa činu utéct. Nakonec byl na kauci propuštěn. Herec se na sobě snaží pracovat a věnovat se fitness, které ho baví. I když má za sebou náročné roky, snaží se neohlížet a žít budoucností. Herectví se věnuje i nadále a má před sebou hned několik filmových nabídek.

    Video
    Video se připravuje ...

    Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

jasnynazor: jak parta bezdomovců

(20. 07. 2022 08:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy