Zrodil se hvězdný pár! Zdroj z okolí Bradleyho Coopera prozradil médiím, že má populární herec novou lásku - v dlouholeté poradkyni Hillary Clintonové Humě Abedinové. Dvojici měla seznámit módní ikona a šéfredaktorka americké redakce časopisu Vogue Anna Wintourová (72).

Novinářka je dobrou kamarádkou jak Coopera, tak Abedinové. „Anna si rozhodně zahrála na dohazovačku,“ uvedl tajný zdroj pro Page Six. „Je Bradleyho nejlepší kamarádka a Humu zbožňuje,“ pokračoval.

„Bradley tajně chodí s Humou už několik měsíců, chtějí to držet pod pokličkou,“ potvrdil další zdroj. Donedávna byl přitom herec spojován s hvězdou seriálu Glee Diannou Agronovou (36). Láska ale skončila rozchodem.

Vztah s Abedinovou mnohé překvapil, dlouholetá poradkyně Clintonové totiž rozhodně nepatří mezi dámy, které by randění braly na lehkou váhu. Tmavovláska se netají tím, že je muslimka. O panenství navíc přišla až ve 32 letech - po svatbě s bývalým členem Sněmovny reprezentantů USA Anthonym Weinerem (57). Dvojice má spolu desetiletého syna Jordana, aktuálně jsou ale v posledních fázích rozvodového řízení.

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Fotogalerie
74 fotografií