Známá slovenská influencerka Nikola Fridrichová, vystupující jako Nikki Fridrich, oznámila fanouškům, že bojuje s vážnou diagnózou. „Přišly výsledky z biopsie. Rakovina potvrzená,“ prozadila v slzách. 

Lékaři bývalé hvězdě reality show Farma našli rakovinu děložního čípku. „Čípek jde celý pryč. Doufám, že jsme to podchytili včas a nezasáhne to dělohu,“ popsala ve videozpovědi. 

Zároveň přiznala, že i v takové chvíli se našli lidé, kteří si neváhali kopnout. „Byla i taková reakce, že to se dělá na běžícím páse: co řveš, ona je na chemoterapiích... To budeme soutěžit, kdo je na tom hůř?“ kroutí hlavou. 

„Co ty víš, jestli jsem nechtěla druhé dítě? Užít si to těhotenství, užívat si, jak ti roste břicho, těšit se z prvních pohybů a slov,“ rozpovídala se a znatelně se jí při tom lámal hlas. 

Těhotenství s první dcerou totiž poznamenalo psychické i fyzické týrání. „První těhotenství bylo peklo. Zlomená žebra, urážky, ponižování...“ prozradila. 

Fridrichová pak všem důrazně doporučila, aby své zdraví nezanedbávali. „Doporučuji chodit na pravidelné prohlídky, opravdu to sledovat a kontrolovat, není to sranda, i když si tím prochází tisícovka žen. Každá ať to zvládá po svém, každá ať se hroutí po svém, je to soukromá ženská záležitost,“ vzkázala sledujícím. 

Influencerka zároveň dodala, že když už nezachránila sebe, rozhodla se zachránit alespoň svou dceru a objednala ji na očkování proti rakovině děložního čípku. Všem, které trápí podobná diagnóza, pak popřála brzké uzdravení. 

VIDEO: Profesor Marek Svoboda, ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně, o léčbě rakoviny tlustého střeva a konečníku.

Video
Video se připravuje ...

Profesor Marek Svoboda, ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně, o léčbě rakoviny tlustého střeva a konečníku. Jiří Nováček

 

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
36 fotografií