Camila Cabellová patří mezi celebrity, které veřejně promlouvají o stereotypech krásy a kultu perfektních těl. Jako známá žena se velmi často setkává s tím, že lidé hodnotí její postavu. „Pokaždé, když jsem v Miami vyrazila na pláž, vyfotili mě paparazzi,“ postěžovala si před třemi dny na svém instagramu. 

„Pokaždé jsem se cítila zranitelná a nepřipravená. Měla jsem na sobě bikiny, které byly příliš malé, bylo mi jedno, jak vypadám, a pak jsem viděla ty fotky a komentáře na internetu a bylo mi z toho mizerně. Když to ovlivňovalo moje sebevědomí, musela jsem si připomínat, že to, co si myslí kultura, nejsou moje myšlenky. Kultura, která je tak strašně zvyklá na obrázky toho, jak má vypadat ‚zdravé‘ ženské tělo, které jsou absolutně nerealistické pro mnoho žen. Používáme photoshop, extrémní diety, přehnané cvičení, pečlivě volené úhly, abychom vypadali jinak, než jak v tu chvíli vypadáme, jaká je naše přirozená forma,“ napsala. 

Kritice z řad veřejnosti se Cabellové dostalo, například když před časem přibrala několik kilogramů. Dnes zpěvačka pracuje na tom, aby ji negativní výlevy ostatních netrápily, a učí se mít své tělo ráda takové, jaké je.

VIDEO: Mít špeky je normální! Žena odhaluje své nedokonalosti na sociálních sítích

Video
Video se připravuje ...

Mít špeky je normální! Žena odhaluje své nedokonalosti na sociálních sítích instagram.com/chessieking

Fotogalerie
56 fotografií