Andílek Victoria's Secret Izabel Goulartová si aktuálně užívá sluníčka a příjemného moře v Riu de Janeiru, kam vyrazila fotit nové plavky. Přítomní ji na pláži mohli vidět hned v několika modelech, všechny ale na jejích křivkách vypadaly naprosto fantasticky. 

A jak to vlastně dělá, že si stále udržuje tak vypracovanou postavu? Loni pro australskou mutaci časopisu Elle prozradila, že pokud zrovna necestuje, každý den si vaří, a dbá zejména na to, aby jedla hodně ovoce, zeleniny a proteinů. 

„Snažím se jídlo, které přijímám do svého těla, udržovat co nejjednodušší: bílkoviny, sacharidy a zelenina. Když jím venku, snažím se vybrat si tu nejzdravější věc z nabídky,“ svěřila se. 

Vedle jídla se soustředí i na svou fyzickou kondici. Modelka se snaží dopřát svému tělu co nejširší škálu různých pohybů – pravidelně například posiluje, trénuje kickbox, běhá nebo cvičí pilates. 

„Říkám svým trenérům, aby mě trénovali, jako bych se měla v tom sportu stát profesionálkou. Když máte motivaci, soustředění a odhodlání, dokážete dosáhnout svých cílů,“ je přesvědčená. 

Kráska, která se procházela po molech těch nejprestižnějších značek, je v současnosti zasnoubená s fotbalistou Eintracht Franfurt Kevinem Trappem. Pár tvoří už od roku 2016. 

VIDEO: Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek Videohub

Fotogalerie
29 fotografií