Herec Nicholas Brendon (50) v devadesátkách prorazil díky roli Alexandera „Xandera“ Harrise v seriálu o středoškolácích, kteří bojují s upíry. Od té doby se objevil ještě v několika filmech a seriálech, větší slávy už se mu ale nedostalo. 

Úspěch bohužel neslavil ani v osobním životě. Brendon propadl drogám a v roce 2004 skončil v léčebně. Závislost se mu nicméně překonat nepodařilo; do léčebny se vrátil v letech 2010 i 2015. O dva roky později veřejně přiznal, že se svými démony stále neúspěšně bojuje. Mimo závislosti ho trápí i deprese, kvůli kterým se dokonce pokusil o sebevraždu. 

Na krku má i bezpočet zatčení; za držení nelegálních drog, řízení pod vlivem, falšování lékařských předpisů, kladení odporu při zatýkání, napadení policisty, ale i za několik případů domácího násilí. 

Jak se ovšem zdá, karta se možná konečně obrácí. Brendon, který se vedle herectví živí i malováním obrazů nebo prodáváním podpisů za peníze, má aktuálně milující přítelkyni. Jeho kariéra před kamerou se opět slibně rozjíždí. Tak snad si to zase nepokazí!

VIDEO: DJ Roxtar: Za stalkerku si můžu sám! 30 SMS denně a výhrůžky!

Video
Video se připravuje ...

DJ Roxtar: Za stalkerku si můžu sám! 30 SMS denně a výhrůžky! David Turek

Fotogalerie
68 fotografií