Zpěvačka Lisa Gentilová ve čtvrtek vystoupila na tiskové konferenci vedené její právní zástupkyní Glorií Allredovou. Přítomným novinářům oznámila, že má být další obětí herce Chrise Notha, který aktuálně čelí už třem obviněním ze sexuálního napadení. Gentilovou měl napadnout v roce 2002.

Čtyřicátnice uvedla, že před dvaceti lety pravidelně zpívala v restauraci Da Marino. Tam měl být Noth pravidelným hostem. Když se jednou kolem půlnoci balila k odchodu, Noth jí nabídl, že ji sveze domů.

Při příjezdu k jejímu bydlišti se Noth sám pozval dál. „Prakticky okamžitě mě začal líbat. Pak mě opřel o kuchyňskou linku a násilím mě k sobě přitáhl. Celou mě oslintal. Rychle mi to začalo být nepříjemné,“ uvedla zpěvačka. 

„Pak začal být ještě agresivnější,“ pokračovala s tím, že jí měl herec strčit ruce pod tričko a velmi silně jí mačkat prsa. „Chytila jsem ho za ruce a pokoušela jsem se ho zastavit,“ popsala Gentilová. 

„Tlačila jsem mu ruce dolů a on je tlačil nahoru. Snažila jsem se, aby přestal. Vzal moje ruce a vyhrnul si s nimi tričko, odhalil si břicho a pak mi ještě silněji zatlačil ruce ke svému penisu,“ pokračovala.

Pak se jí prý konečně podařilo ze sevření vymanit. Gentilová měla zakřičet, že to nechce. "Velmi se rozzlobil, začal křičet a nadával mi, že jsem koketa a d*vka," tvrdí žena. Pak prý Noth konečně z bytu odešel. 

Druhý den ráno jí měl zavolat. "Varoval mě, že pokud někdy někomu řeknu, co se stalo minulou noc, zničí moji kariéru a už nikdy nebudu zpívat. Zařídí, abych byla v branži na černé listině," vysvětlila, proč se zdráhala věci řešit už před lety. 

VIDEO: Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení

Video
Video se připravuje ...

Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení Videohub

Fotogalerie
71 fotografií