Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy Heidi Klumová miluje Halloween: Mění se v odporná monstra!

/
  • Heidi Klumová je známou milovnicí Halloweenu.
    30. října 2021 ● 05:00

    Topmodelka Heidi Klumová (48) je tak velkou milovnicí Halloweenu, jako dost možná nikdo jiný. Německá kráska žijící v Americe každý rok pořádá pompézní VIP party s kostýmy a pravidelně se objevuje v takových modelech, které by zabodovaly i na filmovém plátně. Podívejte se na některé z nich!

  • 1.

    2011 - mrtvé tělo z pitevny

    V roce 2011 se na své tradiční party objevila s důkladnou maskou jako mrtvola stažená z kůže. Na místo se nechala přivést patologem v bílém plášti a na pitevním stole, aby byl efekt dokonalý. 

  • 2.

    2011 - se Sealem za opičáky

    Heidi se nebojí kvůli tomu správnému efektu strávit s profesionálními maskéry i několik hodin, podstoupit různá zkoušení či nácviky tanců, neváhá na sobě nosit několik kilogramů navíc a celkově své masce ráda obětuje mnohé. 

    A v roce 2011 zabodovala hned dvakrát. Po prvním entrée jako mrtvé tělo se objevila o pár dnů později jako lidoop, který by se klidně mohl objevit ve filmu Planeta opic. Doprovod jí dělal tehdejší manžel Seal (58), který měl totožný kostým, akorát v mužském provedení. 

  • 3.

    2013 - stará babička

    V roce 2013 Heidi nakoukla do budoucnosti a nechala profesionály, aby z ní udělali starou babičku. Nechyběly výrazné žíly na nohách a na rukách, povislá kůže na krku, důkladné maskování obličeje ani šedé vlasy. 

     

    Heidi se ale přece jen rozhodla ponechat si nějaký sex apeal a tak sice dorazila o holi, oblékla si ale top s hlubokým výstřihem a minisukni. Ukázala tak spoustu kůže a dala jasně najevo, že tuhle masku její tým opravdu propracoval do nejmenších detailů. 

  • 4.

    2014 - motýl

    V průběhu více než dvaceti let, kdy Heidi své legendární večírky pořádá, několikrát zabrousila i do říše zvířat. V roce 2014 se například objevila jako motýl. Opět ale šlo o pečlivě provedený kostým, kvůli kterému musela v maskérně strávit dlouhé hodiny. 

  • 5.

    2015 - Jessica Rabbit 

    V roce 2015 se Heidi přestrojila za slavnou sexy kreslenou postavičku Jessicu Rabbitovou. Kvůli tomu si nechala vyrobit obrovská umělá prsa, pořádně kulaté umělé pozadí, ale i masku na obličej, která jí dodala ty správné rysy. 

  • 6.

    2016 - armáda Heidi

    Kostým pro rok 2016 si vyžádal dokonce několik pomocnic. Heidi sehnala pět žen s téměř totožnými mírami, nechala jim vyrobit stejný outfit, stejné paruky a dokonce i masku na obličej, která měla imitovat ten její. Nakonec tak vytvořila malou armádu naklonovaných Heidi Klumových

  • 7.

    2017 - Thriller 

    V roce 2017 se modelka nechala inspirovat slavným videoklipem s písni Michaela Jacksona Thriller. Heidi sama se nechala přetvořit ve chlupatého vlkodlaka, v kostýmu ale natočila i video plné profesionálních tanečníků přestrojených za zombie. A nechyběl samozřejmě ani legendární taneček, který dodnes lidé pravidelně napodobují.

  • 8.

    2018 - Shrek a Fiona

    V roce 2018 volba nepadla na žádné děsivé monstrum, ale s Tomem Kaulitzem (32) se oblékli jako pohádkový zlobr Shrek a jeho vyvolená, princezna Fiona. Opět to stálo složitou práci maskérů, výsledek byl ale opravdu dokonalý. 

  • 9.

    2019 - mimozemšťanka a kosmonaut 

    Další rok už byl opět ve znamení monster a hororů. Heidi si nechala vyrobit zatím možná nejsložitější masku a na party dorazila jako děsivá androidí mimozemšťanka s mozkem pod skleněným krytem Její manžel Tom Kaulitz byl zase za lidského kosmonauta, kterému se zjevně stala nějaká ošklivá nehoda a zůstal Klumové napospas. 

  • 10.

    2020 - straší celá rodina!

    Loni topmodelka zapojila celou rodinu. Pandemie pořádně zkomplikovala pořádání večírků a výjimkou nebyla ani tradiční party Heidi Klumové. Ta se proto rozhodla alespoň natočit vlastní video, na kterém se vyřádila se všemi dětmi i partnerem Tomem Kaulitzem. Právě ze své rodiny přitom udělala děsivá monstra, která se ji snaží zabít. 

  • 11.

    2021 - zombie 

    Ani v letošním roce nebude Klumová pořádat žádné velké celebrití setkání. Namísto toho opět s rodinou natočila video, tentokrát ještě o něco delší. V tom se objevila jako zombie máma, která se vyhrabala z hrobu a vrátila se do děsivého sídla za svými dětmi. Její tělo se ale postupně rozpadá a maminka je čím dál děsivější. 

    „Tady to je! Normálně bych v neděli večer pořádala svůj tradiční večírek... Ale tenhle rok věci pořád vypadají trochu jinak. Takže místo toho jsme vám já a moje rodina chtěli jako první popřát bezpečný a strašidelný halloweenský víkend,“ vzkázala modelka v pátek fanouškům.  

    VIDEO: Heidi Klum v sexy rockovém videoklipu

    Video
    Video se připravuje ...

    Heidi Klum v sexy rockovém videoklipu Youtube.com

    Fotogalerie
    68 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy