Čtyřicetiletou tureckou herečku Canan Ergüderovou znají čeští diváci hlavně jako potvoru Edu z populární telenovely Tisíc a jedna noc. Herečka letos na jaře oznámila drsnou diagnózu a od té doby bojuje s rakovinou prsu. 

„Moji drazí přátelé a sledující. Ano, zprávy o mém zdraví jsou pravdivé,“ uvedla v dubnu na svém Instagramu. „Asi před měsícem a půl mi diagnostikovali rakovinu prsu,“ oznámila tehdy smutnou novinu. Herečka v rámci léčby podstoupila operaci i chemoterapie. 

„Bude to dlouhý boj. Nedělejte si starosti, budu v pořádku. Budu pracovat do poslední chvíle, dokud mi to dovolí moje léčba,“ napsala Ergüderová, která v současnosti účinkuje v seriálu Zavolejte mému manažerovi. 

Teď na svém Instagramu ukázala, jak ji náročná léčba změnila. V minulosti již přidala několik snímků, na kterých je patrné, že přišla o vlasy. Používala ale šátek nebo čepice, aby holou hlavu zakryla. Teď nafotila profesionální snímky, na kterých má hlavu zcela odhalenou. Zdá se však, že herečce vlasy už zase začínají růst. 

Ergüderová v roce 2018 porodila své první dítě, syna Demira. Vedle něj má velkou podporu i v manželovi Kenanovi Ecem. 

VIDEO: Desatero snížení rizika vzniku rakoviny

Video
Video se připravuje ...

Desatero snížení rizika vzniku rakoviny Videohub

Fotogalerie
36 fotografií