Internetová hvězda Belle Delphine, vlastním jménem Mary-Belle Kirschner, se do povědomí široké veřejnosti dostala před pár lety pózováním v sexy kostýmcích, střídáním barevných paruk a silným líčením zvýrazňujícím její dětský kukuč. Tenkrát jí bylo pouhých 17. Ze začátku ryze hráčka a youtuberka se dosažením plnoletosti začala stále více obnažovat a vymýšlet nové marketingové strategie k co největšímu zisku peněz.

A tak vznikla dnes již nechvalně známá „Gamer Girl bath water“, tedy voda z vany, ve které se Belle louhovala. Jednu lahvičku s vlastní esencí prodávala za 20 dolarů, v přepočtu přes 400kč. Tento krok ji v červenci 2019 stál permanentní odstranění účtu na Instagramu, což dívka s milionovým zástupem obdivovatelů nijak neoplakala – jednoduše se přesunula na placenou platformu OnlyFans a začala prodávat svá poklonahá a částečně cenzurovaná videa. K nim loni přidala i použité kondomy a o Vánocích natočila svůj první tvrdší porno snímek.

Video: Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala?

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala? Petr Macek, Lukáš Červený

Začátkem letošního roku se Delphine pochlubila výdělky – za jeden měsíc inkasovala 1.2 milionů dolarů, cca 25 milionů korun. Jestliže ji věrní platící fanoušci budou měsíčně zahrnovat stále stejnou láskou, ročně si kráska s infantilním vzhledem přijde na 14 milionů dolarů, v přepočtu závratných 308 milionů korun.

Belle upozorňuje mladé dívky, že podobné sumy jsou výsledkem konzistentní práce a obrovské základny fanoušků, výdobytek roků strávených na streamovací službě twitch a sociálních sítích. „Lidé vidí ta čísla a řeknou si ‚Když si vede tak dobře, tak to znamená, že si stejně povedu i já‘. Jenže za každou úspěšnou dívkou jsou tisíce jiných, které tvrdě dřou a nevydělají si nic,“ cituje její slova britský Dailystar.

VIDEO: Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií