Moderátorka Dámského klubu na slovenské televizi RTVS Soňa Müllerová je již dlouhá léta známá i tím, že na svůj věk vypadá více než dobře. I když má jen pár měsíců před šedesátkou a za sebou dva porody - syna Filipa (31) a dcery Emy (27) - svou postavou by mohla konkurovat i o polovinu mladším ženám. 

A co víc, při pohledu na jejího bývalého manžela Richarda Müllera, který je stejně starý, ovšem mladistvý vzhled si nezachoval, vypadá skutečně jak dívenka. 

Pokud si však myslíte, že se jedná jen o dobrou genetiku či jakési štěstí, jste na omylu. Soňa se o sebe totiž příkladně stará - ať už po fyzické či duchovní stránce. A právě to jí dodává mladistvý vzhled, který jí nepochybně nejedna žena může závidět. Nemluvě o tom, že stále překypuje energií, která jde ruku v ruce s jejím ukázkovým životním stylem.    

VIDEO: Richard Müller o hudbě, rodině, drogách a hubnutí 

Video
Video se připravuje ...

Richard Müller o hudbě, rodině, drogách a hubnutí Jan Jedlička

Jednou z jejích nejčastějších aktivit, díky které se jí daří spálit nežádoucí kalorie, jsou jednoznačně procházky. Moderátorka je totiž majitelkou psa, se kterým zdolá několikrát denně menší, přesto efektivní trasu. Už půlhodinová procházka rychlejší chůze umí spálit přibližně 140 kalorií, což se v průměru rovná porci pečených brambor.

I Soňa však občas neumí odolat rychlému snacku. „Oříšky velmi miluji. Nejsou však pouze výživné, ale i kalorické, a tak si je počítám. Jelikož střídám druhy ořechů, tak jsem si udělala takovou tabulku. Jím pouze nesolené a nepražené, do té stovky kalorií se toho hodně nevejde, je to ale ideální záchrana před vlčím hladem. A mělo by to stačit,“ prozradila svým fanouškům na sociální síti Soňa, která často navštěvuje svou dceru žijící v Paříži. Při pohledu na jejich společné fotky lze ale těžko určit, která z nich je matka a která dcera. 

VIDEO: Richard Müller o tříletém synovi: Chová se, jak kdybych nebyl jeho otec!

Video
Video se připravuje ...

Richard Müller o tříletém synovi: Chová se, jak kdybych nebyl jeho otec! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
28 fotografií