Kdyby u toho neměly kameru, byl by to normální klasický holčičí pokec. V dnešní době sociálních sítí a živých online přenosů je ovšem zrádné pozvat si domů nejlepší kamarádku, nalít si k tomu skleničku vaječňáku či dobrého červeného vína a otevřeně se rozpovídat. Ovšem přesně to držitelka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Ples příšer udělala.

A z rozjetých dam padala moudra. Během instagramového živého vysílání totiž Halle Berryová dovolila, aby jí fanoušci kladli jakékoli dotazy. Když přišel ten na první orgasmus, nikdo nejspíš nečekal, že herečka odpoví. Ta se položené otázky ovšem chopila. „Svůj první orgasmus si pamatuju,“ hlásí na videu Hally Berryová, zatímco její kamarádka je viditelně zaskočená tím, že o tom herečka začala, a rovněž i tím, že si to vůbec pamatuje.

„Způsobila jsem si ho sama. Bylo mi jedenáct let,“ svěřuje svým fanouškům i celému světu čokoládová kráska se skleničkou v ruce. Když ji pak kamarádka sedící s Halle v těsné blízkosti na jednom gauči vyzvala, aby povyprávěla, jak se to stalo, culící se Halle Berryová se pustila bez zaváhání do detailnějšího popisu. „Hrála jsem si. Zkoumala jsem svou sexualitu, jako většina dívek,“ vyjevila rozjívená někdejší Bond girl své kamarádce i internetu a všem těm, kdo na něm brouzdají.

Fotogalerie
64 fotografií