Vlivná influencerka si zřejmě uvědomila, že na to, aby byla se svým vzhledem spokojená, její filtry a různé aplikace na vylepšování obličeje nestačí, a tak se rozhodla jednat. Odletěla do Kyjeva za vyhlášeným plastickým chirurgem a za vylepšený obličej platila téměř milion korun. Kromě faceliftingu si nechala rozpustit obří rty, které si léta nechávala přifukovat. 

Za tuto operaci jsem zaplatila přesně 33 tisíc eur,“ šokovala brunetka. Vzápětí se pochlubila i první fotkou, na které ji lidé nepoznávali. Ze Zuzy se stal jiný člověk, vypadá mladistvěji, čerstvě a hlavně nemá kačeří ret. „Všechno má svůj čas a bude trvat několik měsíců, než si vše sedne, opadnou otoky a bude to dokonalé. Ale už se na to strašně těším,“ netají své nadšení Plačková

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Nový obličej ji sice stál balík, ale Zuzana je rok před třicítkou milionářkou a vydělává čím dál víc, a tak si něco takového může snadno dovolit.

To, jaká je její pravá tvář, mohli vidět diváci v její reality show na JOJce, odvysílané před rokem v listopadu 2019, kde se ukázala plnější v obličeji i s kily navíc.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií