Do června Wilsonová shodila kolem 20 kilogramů. Jak hvězda filmu Ladíme! přiznala, změnila jídelníček a naladila se na vojenský režim. Během potikoronavirových opatření, kdy se ve Spojených státech uzavřela veškerá fitness centra, vstala každý den brzo ráno a šla cvičit ven.

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Ke shození dalších přebytečných kil přispěl mimo jiné nový přítel, svalouš Jacob Busch (29), s nímž se před pár dny ukázala na pláži. K jeho pekáči buchet má sice ještě daleko, kdo si ale herečku dobře pamatuje, zpozoruje změnu na první dobrou. S o 11 let mladším zajíčkem ostatně tvrdě dře v posilovně, přiznala před několika dny na sociálních sítích.

Wilsonová není jediná, kdo v poslední době šokoval fanoušky obrovskou proměnou na váze. Oceňovaná zpěvačka Adele (32) po rozvodu s manželem zhubla neuvěřitelných 40 kilogramů. Kelly Osbournová (35), dcera známého ukusovače hlav netopýrů Ozzyho (71), se jako lusknutím prstu zbavila 36 kil.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
77 fotografií